Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti is észrevettétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti is észrevettétek, hogy a facebookon nem lehet egy ismeretlen lánnyal sem ismerkedni, mert mind elutasít vagy olyan kis beképzelt, öntelt buta liba, hogy nekem megy el a kedvem, hogy tovább ismerkedjem vele?

Figyelt kérdés
Eloben is csak az elutasitast kapom. Nem nezek ki jol, de azt mondjak, hogy a hatarozottsag fontosabb meg a jo kusugarzas. Akkir miert nen irnak vissza?
2012. jún. 20. 08:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
a #9 -es hölgy irományát olvasgasd ;)
2012. jún. 21. 08:47
 12/17 A kérdező kommentje:
De miert olyan magasak az igenyeik ha ok maguk nem tokeletesek?
2012. jún. 21. 11:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, fogjátok már fel, lúzerek, hogy a nőknek a lelkén át vezet az út.

Ha odajön egy idióta szerencsétlen, hogy "szia, nem iszunk meg valamit?", vagy ismeretlenül elkezd ölelgetni, vagy hasonló szerencsétlenkedésekkel, akkor nem kell! Akkor sem kell, ha a világ legjobb pasija.

Egy nőnek figyelem kell, törődés, hogy hitesd el vele, hogy ő a világon a legfontosabb, és csakis őt akarod meghódítani. A "nekem nő kell, mindegy milyen, csak jó bőr legyen" hozzáállással nem lehet csajozni. Hogy fogod így azt sugározni, hogy neked pont az az egy csaj kell, a világ összes nője közül őt szemelted ki, őt akarod meghódítani?! Mert EZT kell velünk elhitetni!

És ezt nem lehet egy szerencsétlen közeledési kísérlettel, ami után duzzogva elvonultok. És nem, nem azt mondom, hogy az elutasítás után nyomuljatok még, még, mert hátha! Nem! Ne is legyen elutasítás!

Hogy lehet ezt elérni?

Hát úgy, hogy nagyon lassan közeledtek a csajhoz, próbáltok figyelni arra, hogy ad-e biztatást. Ha ad, lehet megint picit tovább menni. De csak picit! Pillantások, kedveskedések, bókok, ott lenni csak úgy, mellette... nem nyomulás!

És mosolyogni, mosolyogni, mosolyogni! Egy mogorva pasi senkinek sem kell!

És nem szabad elvárni SEMMIT! Nincs elvárás! A cél, hogy a lány érezze jól magát a törődésed által. Ennyi.

Aki ezt nem érti meg, nem tudja megtanulni, az megérdemli, hogy "forever alone" legyen!

2012. jún. 21. 12:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
hát még jó, hogy elutasítom azt, aki ismeretlenül bejelöl. a z nem arra van ugyanis, hanem arra, hogy tartsam a kapcsolatot a barátaimmal. ismerősökkel. nem fogok visszaigazolni egy sose látott, nem ismert embert.
2012. jún. 24. 23:27
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
fb nem társkereső!! vagy ha már mindenképp onnan akarsz valakit, akkor vmi közös ismerősön keresztül keresd meg! mintha véletlen lenne v mittudomén! ilyen meg nincs h nem nézel ki jól, kezdj el gyúrni, hogy legyen valami formád, egyből vonzóbb leszel! nem az arc számít
2012. jún. 27. 08:57
 16/17 anonim ***** válasza:

küldjé neki facebookra képes iphone-t, oszt mingyá bejössz neki!

s lásd a buta libát, az emberek, fiúk lányok, megveszik a legextrább okostelefonokat, nemáhogyne a legdrágábbat, oszt mire használják? facebbokra, amit a leggagyibb okostelefon is kezel. de nekik a legjobb kő, aztán a funkcióinak a 96%-át nem csak nem használják, hanem gőzük se sincsen róla.

2012. jún. 29. 11:29
 17/17 Annusnénnye válasza:
100%

22 éves vagyok, nem vagyok egy "jó bőr", és nincsenek nagy igényeim, mégis van párom :O Hogy csinálom..? :O

-

Fb-on van egy srác, aki fent sincs az ismerőseim között, de úgy havonta 1x megbök.. mit tudok vele csinálni? elutasítom. Engem ismeretlenül ne bökdössön senki, mert én sem megyek át szájbab...ni, csak azért mert nem ismerem, de idegesít :D

2012. nov. 5. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!