Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek ha nem szeretem a fiút de Ő hajthatatlan, igazi "hősszerelmes"?

Figyelt kérdés

Két éve ismerem a srácot de alig jártunk egy hónapig. Kétszer is megpróbáltuk de mindig szakítottam valószínűleg mert túl fiatal vagyok. Ma már tudom, hogy nem szeretem de hiába mondom el neki, hogy semmit se érzek iránta ő akkor is jön, próbálkozik, küzd. Igen tudom, meg kéne becsülnöm. De ha nem szeretem mit tegyek? Kilátástalan vagyok mert lassan fél éve megy a huzavona, ráadásul a srác a testvérem haverja.

"A tinédzserek mindig a világvégét látják, ha nem sikerül nekik valami." Persze tudom, de ez a probléma nem csak engem hanem a testvéremet is érinti, akivel elég rossz a kapcsolatom éppen-e miatt. Szeretném végre ha a srác is boldog lenne és a testvéremmel is újra jóban lennék. Szerintetek mit tegyek?

2012. szept. 19. 21:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A testvérem fiú és legfőképpen azért zavarja mert neki ez az egyetlen srác a haverja. Amikor megismertem még volt egy másik de aztán egy verekedés után már csak egy maradt a testvérem mellett, mégpedig az aki szeret engem.

Becsülöm annyira, hogy nem csak saját magamra hanem őrá is gondolok ezért akarom úgy megoldani ezt a helyzetet, hogy a testvérem és ez a srác boldogok legyenek. Egy emberen mindig csattan az ostor és az leszek én.

Ezt így gondolom, de a helyzetek megoldása nem egy "ezt akarom, ez lesz" történet.

Igen, én is azt látom jónak ha nem adok kétes válaszokat és nem találkozok vele. Viszont arról fogalmam sincs mikor teszi magát túl, vagy inkább úgy mondom mikor fogadja el a helyzetet. Megpróbált járni valakivel de elrohant a randi közepén.

Szerintem ez nem átmeneti állapot. Nekem már nagyon hosszú időnek tűnik, újságot is szoktam olvasni és minden mást is ahol megoldást találhatok.

Köszönöm a válaszaitokat, amiket továbbá is szívesen fogadok.

Ui.: Ne bántsátok egymást kedves válaszolók.

2012. szept. 20. 08:04
 12/16 anonim ***** válasza:
A testvérednek sincs joga beleszólni a szerelmi életedbe. Ha a srác tényleg a barátja, tőled függetlenül is a bátyád mellett marad.
2012. szept. 20. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok itt az eszetlen válaszoló, aki le merem fogadni azon az alapon van együtt a párjával hogy "de hát szeret engem"... Ez sohasem lehet egyoldalú, ha a kérdező már nem szereti az illetőt akkor bizony el kell küldeni és nem szabad hagyni hogy az az ember zaklassa.

A testvér meg úgyis testvér marad, lehet hogy most nem olyan jó a viszony, de majd az lesz úgyis :)

2012. szept. 20. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nekem elég, hogy én szeretek, párkapcsolat sem kell. Inkább úgy állnék hozzá, mint Housman A szerelem mint találmányban: bőven elég a szerelmem barátsága, tudnia sem kell róla, hogy többet érzek.
2012. szept. 20. 12:44
 15/16 A kérdező kommentje:

Valóban nincs semmi köze hozzá, de amikor ez a srác átjön itt alszik, csak jön és kérdezget és bármit mondok azon felkapja a vizet majd elmondja a testvéremnek aki már torkig van azzal, hogy én folyton összeveszek ezzel a sráccal, majd együtt dühöngenek a szobában. Egyáltalán létezik megoldás? Már néha ezen is morfondírozok, meg azon, hogy lehet belek kellene erőltetnem magam ebbe a kapcsolatba, de ahogy azt többen is írták annak semmi értelme nem lenne. Viszont abban látok valamennyi reményt, hogy minél jobban ki kell koptatnom a hétköznapjaimból.

Housman-nek igaza lehet...

Köszönöm a válaszokat és a sok segítséget! Remélem idővel az "elhanyagolás" - ami nem egy szép húzás, de - meghozza a megoldást és végre belátja, hogy nem szeretem ezért mi nem fogunk együtt lenni.

2012. szept. 20. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy ő meleg is volt, és meghurcolhatták volna, de ez a gondolat mindig tetszett, hogy tisztán, önzetlenül értékeljünk a szerelmünk társaságát. Egyre kevésbé tűnik aranyosnak ez a csodálatos ember.
2012. szept. 20. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!