Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek ha nem szeretem a fiút de Ő hajthatatlan, igazi "hősszerelmes"?

Figyelt kérdés

Két éve ismerem a srácot de alig jártunk egy hónapig. Kétszer is megpróbáltuk de mindig szakítottam valószínűleg mert túl fiatal vagyok. Ma már tudom, hogy nem szeretem de hiába mondom el neki, hogy semmit se érzek iránta ő akkor is jön, próbálkozik, küzd. Igen tudom, meg kéne becsülnöm. De ha nem szeretem mit tegyek? Kilátástalan vagyok mert lassan fél éve megy a huzavona, ráadásul a srác a testvérem haverja.

"A tinédzserek mindig a világvégét látják, ha nem sikerül nekik valami." Persze tudom, de ez a probléma nem csak engem hanem a testvéremet is érinti, akivel elég rossz a kapcsolatom éppen-e miatt. Szeretném végre ha a srác is boldog lenne és a testvéremmel is újra jóban lennék. Szerintetek mit tegyek?

2012. szept. 19. 21:56
1 2
 1/16 Rs. ***** válasza:
0%

Hát.. lehet, hogy meg kellene vele próbálnod. Hiszen, kitudja. Lehet, hogy újra beleszeretsz, vagy még jobban. :)

És hogyha összejöttök, akkor meg meg kellene ezt beszélnek a testvéreddel. Bár nem tudom, hogy ez őt miért zavarja.

2012. szept. 19. 21:58
 2/16 anonim ***** válasza:

semmit ne tegyél

ne add alá a lovat, ne adj kétértelmű választ, amiben benne van a lehetőség, amiből ki lehet csűrni csavarni egy talánt

nem a testvéred miatt jársz valakivel

igen, lehet, h rámegy a barátságuk erre, de lehet, h nem

a testvéred fiú vagy lány?

2012. szept. 19. 22:00
 3/16 anonim ***** válasza:
Becsüld meg!
2012. szept. 19. 22:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Becsűld meg!
2012. szept. 19. 22:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

hahó, valaki elolvasta egyáltalán, h a kérdező NEM szereti ezt a srácot?

ha nem akartok a kérdezővel együtt érezni, akkor érezzetek együtt a sráccal, vajon neki jó érzés lenne, ha szánalomból van vele a lány?

2012. szept. 19. 22:05
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Ursula,

Egy próbát megér, lehet csak átmeneti ez az állapot.

2012. szept. 19. 22:07
 7/16 anonim ***** válasza:
31%

Hiszen már jártak :)

A kislány találkozott talán a legrendesebb emberrel életében, és csak úgy mondjon le róla?

A többiek eséllyel lesznek nőcsábászok, bunkó agresszív állatok, az jobb talán?

Ja persze a lányoknak soha semmi nem elég jó, majdnem elfelejtettem :D

2012. szept. 19. 22:10
 8/16 anonim ***** válasza:

nézd, lehet, h ez neked személy szerint fog rosszul esni előző, de másodjára is kár volt erőltetnie a kérdezőnek, ha nem megy, nem megy

ez valóban nehéz lehet a fiúnak is! de túl kell lépni a csalódásokon, a rosszban is van jó, ez közhelyes, de erősebbé teszi, ha fejlődik a személyisége, és nem egy zárkózott, másik nemet utáló, becsmérlő alak lesz

a kérdezőnek továbbra is, zárd rövidre, utasítsd vissza a találkákat, kérd meg tesódat, h minél kevesebbet találkozzanak nálatok, stb. ez az útja, majd túl les rajta ő is

2012. szept. 19. 22:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ursula, és kérdező.

Olvassátok csak a Cosmo-t abban vannak válaszok előre megírva, nem is kell gondolkodni...

2012. szept. 19. 22:11
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Én az ilyeneket inkább zaklatónak hívom, és jobban becsülöm azokat, akiknek a szeretet önzetlenséget is jelent, a másik akaratának tiszteletben tartását.
2012. szept. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!