Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud csak barát lenni?
van egy srác, jó fél éve barátok lettünk. részemről ennyi volt.. aztán egyik nap megcsókolt. azóta sokat beszélgettünk erról mi van köztünk, neki van párja akit állítólag imád. mégis minden nap keresi a társaságomat, és mivel én most barátként kezelem folyton keresi a lehetőséget hogy megérintsen, és közölte, hogy ne küldjem őt el mert ő nem bírja ki nélkülem.
Volt már valaki hasonló helyzetben? a barátságát nem szeretném elveszíteni.
az igazság az, hogy azt mondja nem akarja megcsalni a barátnőjét.. eleinte meg akart fektetni ez tény de mondtam neki hogy erről szó sem lehet.. de közben nagyon sokat beszélgettünk meg most is, és megszerettük egymást..
megcsalni nem fogja, de valahogy szeretném elérni, hogy elég legyen neki a barátság.. kakit keverni meg biztosan nem fogok sem neki sem másnak
köszi voltam már megcsalt barátnő nem kívánnék ilyet a párjának, de velem biztosan nem csalja meg..
egyrészt értékesebbnek tartom magam annál, hogy csak szerető legyek.. ezt ő is tudja mert megmondtam neki... csak igazából azt nem értem, hogy ha neki tényleg olyan jó otthon ahogy mondja, akkor miért nem éri be a barátságommal, ami már eleve úgy gondolom egy hatalmas dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!