Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát vagy még lehet több is?
Figyelt kérdés
Van egy lány nyáron ismertem meg..megtetszett nekem tudja ős is sokat szoktunk beszélgetni.. idén már egy suliba járunk és ő is kolis sokat feljárok hozzá mindig őrül nekem nevetgélünk jól érezzük magunkat stb-stb.. de nem tudom mit akar azt látom rajta h bejövök neki mert ha én nem írok neki ő keres meg érzem h ő is jól érzi mellettem magát. csak attól tartok h már annyi beszélgetünk meg minden h be fog rakni abba a bizonyos barát témába.. amiből köztudott h ha egy lánynak a barátja vagy akk az annyi is marad. honnan tudjam meg h már elcsesztem?? mikor lehet tudni h csak barátok-haverok lehetünk már csak??2012. szept. 13. 17:08
1/5 anonim válasza:
Egész nap mondd neki h mondani akarsz neki valamit. Majd csempéssz be neki egy csokit a koliba. Írd rá h Csak azt h nekem több vagy mint barát. Bár sztem virággal is bejönne. Nálam sikerült. (Fiúm csinálta... Azóta is együtt vagyunk) Sztem helyes dolog volt. :D
2/5 Geta96 válasza:
Hívd el randira. Ha elfogedja akkor az király ha nem csak barátok fogtok maradni. De ha nem kérdezed meg hamarosan biztos elcs*szed. Ja és legyen egyértelmű hogy ez randi lessz. Ezt mond is így neki mert ha félreérti és csak barátként megy el akkor csak rontassz a helyzeten.
3/5 anonim válasza:
onnan tudd meg, hogy elhívod randizni vagy csókold meg és figyeld mit reagál:)
4/5 Mókusgyilkos válasza:
köztudott h azt barát zónának / friend zone-nal hívják ez az 1ik a másik h köztudott h qrvára ki lehet kerülni a barát zónából :D legalábbis nekem 1x sikerült :P [1x meg nem :D szóval eddig 50/50 az én tapasztalataim szerint]
5/5 A kérdező kommentje:
csókolni már próbáltam de még akk mikor szinte megismerkedtünk.. és akk csak puszilgatta a számat nem akarta hogy másnap meg hozzá se szóljak.. azóta már sok minden történt.
2012. szept. 13. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!