Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk-Lányok! Nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-Lányok! Nektek mi a tapasztalaitok? A pasik tényleg nem becsülik meg a jó tetteket, amiket értük teszünk, vagy csak elfelejtik?

Figyelt kérdés
A barátom kb. fél évvel ezelőtt ideköltözött, mert a szüleivel összeveszett (1év járás után). Kb. 2 hétig lakott itt, aztán kibékült a szüleivel és visszaköltözött. Egyetemre jár, és pénteken mikor hazajött én mostam ki a ruháit én főztem rá, én adtam neki pénzt (később megadta), hogy vissza tudjon menni, vasaltam, stb. Tudom, hogy ezt értem is megtette volna fordított helyzetben, de a minap hozzámvágta, hogy én soha nem tettem érte semmit és hogy ha bajba lenne, akkor nem számíthatna rám. Ezek szerint ezt elfelejtette. Máskor is tettem neki hasonló dolgokat, de nem akarom a szemére hányni, mert akkor meg az a baja. Most mi legyen? Segítsetek! Köszönöm előre is.

2012. szept. 13. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Miért kell általánosítani egyből? Mi köze az én általam kiadott megbecsülésnek ahhoz, hogy téged ki használ ki?
2012. szept. 13. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
nem általánosítok. véleményt és tapasztalatot várok válaszban.
2012. szept. 13. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem erre a pasira van szükséged.

És te ugyanúgy elfelejted ha valaki jót tesz veled. Mert ezt könnyebb elfelejteni mint a rosszat...

2012. szept. 13. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyilván idegességében mondta, olyankor meg hajlamos az ember a "Te_mindig_ ezt vagy azt / Te _soha_ nem ezt vagy azt" frázisokat használni, mégha jól tudja, hogy nem igaz. Tudja ő jól, ne félj - de gondolom itt most nem ez a legnagyobb gond.
2012. szept. 13. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Értem még nő semmi jót nem tett az anyámat leszámitva :D

Pont ellenkezőleg, az összes csajomat eddig a tenyeremen hordtam, mindent megtettem értük, viszonzás nuku.. :D Szóval fogalmam sincs :D

2012. szept. 13. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, én a nőknél érzem ugyanezt. Valljuk be irtó sz@r embereket kellett kifognunk.
2012. szept. 14. 19:45
 7/7 anonim válasza:
Én megmondanám neki persze nem szemrehányóan de leülnék vele és megbeszélném hogy miért gondolja ezt.Persze azt tedd hozzá hogy most ezt nem felhánytorgatás képen mondod neki. Én másfél év után költöztem össze a barátommal és ha vmi ilyesmi dolog történik én megkérdezem töke hogy miért gondolja így.
2012. szept. 14. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!