Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kamu az egész, és nincs ennek is értelme? LÉCCI HAMAR VÁLASZOLJATOK!
Szombaton jöttem össze a barátommal...az igazság az hogy nem ismertük egymást de úgy éreztem tudunk egymásról eleget hogy belevágjunk. Vasárnap úgyvolt, hogy eljön elém hogy a barátnőmet elkísérjük a buszmegbe de nemjött reggel elént. a buszmegbe várt!!! :)
úgyvolt hétfőn ír sms-t...nemírt mert elvileg nem lett feltöltve a telója (elhittem, nem tehet róla)
kedden megvár a suli előtt... mennie kellett külön(?) angolra (elvileg felhívta a tanár és üvöltözött vele h miért nincs már ott) (oké elhiszem...)
szerdán felhív reggel 7kor... nemhívott mert földhözbaszta a telóját és nemtud hívni vele és sms-t küldeni se (oké... talán elhiszem... még belefér)
csütörtökön úgyvolt hogy eljön elém mert általába elmarad a 7. órája mert van igazolása tesire... nem maradt el! (gyanus!!!)
elvileg holnap eljön a suli elé de nemhiszem és ha nem jön szerintem kidobom...
nektek mi a véleményetek???
előre is köszi a válaszokat és bocsi a sok rizsáért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!