Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van még ilyen problémája? Olvasd alul!
Figyelt kérdés
A párommal több éve együtt vagyunk, ő volt nekem az első.
De egyszerűen szex közben nem tudok elélvezni.Sem ha ujjal csinálja nekem, vagy ha én magamnak. Csak úgy tudok elmenni ha a csiklómat simogatom masszírozom.Sőt van amikor szexközben fel sem izgulok. Ez miért van?Esetleg beteg vagyok?Félek attól hogy emiatt nem lehet gyerekem.
Lányok van még valakinek ilyen problémája?
Valaki tudja hogy mi lehet a bajom?
2012. szept. 13. 11:13
21/22 Synesztro válasza:
25/F Miért nem tudod elengedni magad? Legyél magabiztos, hagyd magad mögött a "jajj csúnya vagyok, kövér/Gebe vagyok dolgokat". Sok nő ezt úgy be tudja magának beszélni, hogy szinte depis lesz miatta, ez egy nagy hülyeség. Fogadd el, és engedd el magad sex közben. Kérd meg a párod, hogy fedezze fel az erogén zónáidat, menjen le, sex közben a nyakad, feneked, melled, füled, erotikusabban, mélyebben csókoljon stb. Ne csak "azt" használja, hanem használja ki az egész tested, hiszen akkor éppen neki adod. Simogasson, túrjon a hajadba, különleges pózok, is jöhetnek, mert lehet hogy az indít be, ha látod ahogy benned van stb. Fedezzen fel magának, és gyújtson be. Neked pedig az a tanácsom, hogy olyankor zárj ki mindent magadból, minden gondolatot, csak ott legyél, ésszel is. Csak úgy élvezheted. Elárulom, nekem is elég nagy csalódás volt, hogy a párom nem bírtam elvinni, pedig jónak tartottam magam az ágyban, de kiderült, hogy hüvelyi úton nem megy neki annyira. Aztán rájöttem, hogy ha a misszionárius pózt, megspékelem azzal, hogy az egyik lábát felhúzom, és a medence- borda közti részbe rakom, akkor rá tudok úgy feküdni fél oldalt, hogy nem zsibbasztom el a lábát, a karomat magam alá téve, még simogatni is tudom, és így mellé is tudok feküdni féloldalt, látjuk egymást, csókolózhatunk, és ennek a pozitúrának hála, igen kényelmesen odaférek szinte mindenhez, és a mozgásom sem korlátozza.;) Azóta csikló izgatás mellett, a mellét a számba véve, vagy a nyakát nyalogatva, akkorát élvez, hogy az szavakkal le sem írható:) Próbáljátok ki ezt, remélem tudtam segíteni, és sok szerencsét, remélem sikerül, aminek sikerülnie kell;)
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tartalmas válaszodat!:)
2012. szept. 15. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!