Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek van még ilyen problémája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van még ilyen problémája? Olvasd alul!

Figyelt kérdés

A párommal több éve együtt vagyunk, ő volt nekem az első.

De egyszerűen szex közben nem tudok elélvezni.Sem ha ujjal csinálja nekem, vagy ha én magamnak. Csak úgy tudok elmenni ha a csiklómat simogatom masszírozom.Sőt van amikor szexközben fel sem izgulok. Ez miért van?Esetleg beteg vagyok?Félek attól hogy emiatt nem lehet gyerekem.

Lányok van még valakinek ilyen problémája?

Valaki tudja hogy mi lehet a bajom?

2012. szept. 13. 11:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A terhességhez nem kell női orgazmus. A másodlagos frigiditásod kezelhető. Keress rá a Googlon. Érdemes.
2012. szept. 13. 11:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Akkor igyál! :) (Ne sokat, mondjuk egy pohár pezsgőt, az pont a kívánt hatást tudja produkálni! :) )

Tanuld meg elengedni magad, mert hidd el, hogy azon múlik az orgazmuskészség! (Na meg azért a partneren is, de közösen tudtok dolgozni az ügyön!) :)

2012. szept. 13. 11:28
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kicsit megnyugodtam hogy nem biztos hogy beteg vagyok!:)Én azt hittem hogy valami súlyos betegségem lehet.:S Hát akkor. megpróbálom elengedni magam :/
2012. szept. 13. 11:34
 14/22 anonim válasza:
Hát én azt mondom,hogy semmi bajod.Kicsit jobban el engedhetnéd magad és keresgetnél a neten szexel kapcsolatos videót esetleg leirást.Én is csak ugy tudok a csucsra jutni ha acsiklómat dörzsölöm.Ebben semmi rossz nincs.Esetleg és ha nem veszed tolakodásnak (nem tudom milyen beállitottságú vagy)Elmehetnél szex shopba is és vehetnél egy vibrátort és gyakorolnál vele.Ezt csak azért irom és ne vedd rossz néven,előbb az ember saját magát ismerje meg mi jó neki és utánna lehet élvezni azt amire vágysz,de természetesen ahoz el kell engedd magad és bele adni mindazt ami neked jól esik,ezt értem bármi alatt.Nekem sikerült felszabadulnom és kipróbáltam egy s mást és bejött.
2012. szept. 13. 11:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Kaptam már vibrátort, de az csak csiklóra való..nem nagyon használom.. :/ Inkább maradok a kezemnél, az valahogy jobban tetszik. :)Viszont van doktornős ruhám is, abban kicsit felszabadultabbnak érzem magam..csak sajnos nincs pénzünk rá hogy vásárolgassunk egyéb hasonló dolgokat.. :/
2012. szept. 13. 11:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A szerepjáték jó ötlet és ez nem pénz kérdése!

Nagyon jót tud tenni, hogy beleképzeled magad valaki más helyzetébe, pl. egy tapasztalt, rámenős, dögös nőt játszol, vagy bármi olyan szerepet, amiben el tudod magad engedni! Mert a szerep átragad a hangulatodra, és segít az elengedésben! Próbálgasd, nem kell hozzá spéci jelmez, csak felveszel valamit, amiben nagyon szexinek érzed magad...

2012. szept. 13. 11:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az a bizonyos első együttlét bennedragadt, annak a szelleme kísért belül. Nemrég volt a szexakadémia a LifeNetworkon, pont neked (is) való. A szerepjátékot is meg lehet spannolni tök jól, egyszerűen egy kis fantáziával. Nem csak neked kötelező szerepet játszani, a klasszikus vízvezetékszerelő is sokat tud :) és letámdhatjátok egymást is nem várt esetekben, pl főzés közben, kocsimosáskor, turistaösvényen a hegyen :) Megkérdezhetem, hogy erről beszéltél már vele? Egyedül ugyanis nem megy, neki is úgy kell hozzáállni a dologhoz.
2012. szept. 13. 13:32
 18/22 A kérdező kommentje:
Sok extrém helyzetben akartam már hogy csináljuk pl balaton part, kocsiban de ő sosem akarta mert félt hogy valaki meglássa..és akkor mi van?! :/ azt hiszem marad az ellazulás..hátha sikerülni fog! :) MEg az első együttlétet sem így terveztem..ugyanis nem is akartam hogy akkor ott..csak ő kicsit erősködött velem hogy most nem lesz semmi, csak kicsit berakja bla bla..na megengedtem neki:S
2012. szept. 13. 14:02
 19/22 Golan Trevize ***** válasza:
béna a pasid, hogy nem tud sem felizgatni, sem kielégíteni...
2012. szept. 13. 14:09
 20/22 A kérdező kommentje:
Én magamról gondoltam hogy béna vagyok..Akkor nem én vagyok a béna? :) Mert ha nem én, akkor nem értem magam annyira kellemetlenül emiatt..elvégre 2 ember kell valamihez..
2012. szept. 14. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!