Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek van még ilyen problémája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van még ilyen problémája? Olvasd alul!

Figyelt kérdés

A párommal több éve együtt vagyunk, ő volt nekem az első.

De egyszerűen szex közben nem tudok elélvezni.Sem ha ujjal csinálja nekem, vagy ha én magamnak. Csak úgy tudok elmenni ha a csiklómat simogatom masszírozom.Sőt van amikor szexközben fel sem izgulok. Ez miért van?Esetleg beteg vagyok?Félek attól hogy emiatt nem lehet gyerekem.

Lányok van még valakinek ilyen problémája?

Valaki tudja hogy mi lehet a bajom?

2012. szept. 13. 11:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%

5 év után nekem is hasonló van...csak én azért eltudok élvezni...csak nem kívánom annyira a szex-et és nem is tud úgy felizgatni... és csak alig nedvesedek be...

Nem változott meg a párod esetleg külsöre ami miatt nem kívánod Őt annyira?

2012. szept. 13. 11:14
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nem lesz ennek függvénye. A többire a válasz pedig összetett és bonyolult. Vannak ilyen-hasonló esetek...
2012. szept. 13. 11:16
 3/22 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem változott meg, és a kapcsolatunk elején sem tudtam elmenni. Azaz ő volt nekem a legelső, ő vette el a szüzességemet 3és fél évvel ezelőtt, de azóta nem tudtam elélvezni szex közben. :( Kicsit aggódom emiatt. És a sexet sem kívánom annyira mint amennyire szerintem kellene.
2012. szept. 13. 11:17
 4/22 A kérdező kommentje:
sőt ez lehet hülyeség, de én azt hallottam hogy az eső szeretkezésnél a lány elkezd vérezni..hát nálam semmi vér nem volt. Kicsit fájt amikor átszakadtam ugye..de semmi vér.Bár nem tudom ez mennyire igaz?!
2012. szept. 13. 11:19
 5/22 A kérdező kommentje:
meg azt észre vettem hogy nem tudom teljesen elengedni magam sex közben. Barátom szerint ez lehet a baj hogy nem tudok felszabadulni :S
2012. szept. 13. 11:20
 6/22 anonim ***** válasza:
én se véreztem az elején...és a kapcs elején semmi gond nem is volt szex téren...és amikor jelentkeztek a gondok elmentem nődokihoz, mindent rendben talált és azt mondta hogy ez pszichés okhoz vezethető vissza, mert ott lent egészséges vagyok
2012. szept. 13. 11:21
 7/22 anonim ***** válasza:

Nagyon sok nő jár hasonló cipőben...

Én is így voltam...

(Gyerekem attól még van, annak semmi köze a nő orgazmusához, csak a férfinak kell, hogy legyen! ;) ).

Naszóval: én már épp azon voltam, hogy beiratkozzam egy intimtorna-tanfolyamra, mert 100 alkalomból kb. 1x volt egy picike hüvelyi orgazmusom, míg csiklóizgatással bármikor el tudtam menni.

Aztán végül szükségtelenné vált az edzés, mert egyszer csak megtaláltam a "kulcsot". Fejben!

Annyi volt a titok, hogy amikor jött az az érzés, hogy na, ebből most lehet valami, akkor elhittem, hogy abból orgazmus lesz, de nem koncentráltam rá, nem akartam görcsösen! És miután lett egy, már még kevésbé akartam görcsösen, és onnantól egyszerűen szabaddá vált az út... és akkor jött a következő is... meg a következő...

Most már ott tartok, hogy akár előjáték nélkül is képes vagyok egy aktus alatt akár 2-4 hüvelyi orgazmust is átélni. Fejben kellett elrendeznem, testben pedig ellazulnom, és jött...

2012. szept. 13. 11:22
 8/22 anonim ***** válasza:
Most olvastam, hogy te is írtad, hogy nem tudsz felszabadulni! Igen, ez a gond! Tapasztalat!
2012. szept. 13. 11:23
 9/22 A kérdező kommentje:
Egyszer késett a menstruációm és elmentem dokihoz, mert a teszteknek manapság hinni nem nagyon lehet. Akkor a doki azt mondta hogy szép egészséges a petefészkem.(nem voltam terhes) Szerintem ha valami baj lenne akkor végül is kimutatta volna nemde?Hát az viszont igaz hogy elég stresszes típus vagyok.
2012. szept. 13. 11:24
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!Viszont azt észre vettem hogy amikor egy buli kedvéért iszogattunk magyarán bepiáltunk :)..akkor a sexet sokkal jobban élveztem. Meg lehet hogy úgy jobban el bírtam engedni magam.
2012. szept. 13. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!