Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megérné adni neki még egy esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné adni neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a barátommal, az egyetemen ismerkedtünk meg, amikor csoporttársak lettünk a gyógyszerészin.Eleinte minden tökéletes volt, aztán a sok tanulás és stressz miatt elkezdett a haverjaival inni, füvezni, később pedig vizsgaidőszakokban kokaint is szívtak.Nagyon sokat veszekedtünk emiatt, már párszor majdnem szakítottunk is, mert sosem tudta abbahagyni a drogokat.Nem is aggódnék annyira , de most tudtam meg, hogy teherbe estem tőle.Nem terveztük, és még senkinek sem mondtam.Utolsó évem jön az egyetemen, talán meg tudnám tartani a babát és a vizsgákat is megcsinálhatnám.De érdemes egy ilyen férfi mellett maradnom?Talán sosem fog leszokni a drogokról.Menjek el titokban abortuszra? Mit tegyek?

23/L

2012. szept. 3. 20:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen viszonyban vagy a szüleiddel, de én először édesanyámhoz fordulnék. Megbeszélném vele, hogy tudna-e támogatni, hogy megtarthassam a babát és az egyetemet is befejezhessem. Így, ha a barátodra nem is számíthatsz, de lesz egy biztos háttér mögötted.

Próbáld meg megbeszélni vele, hogy ez így nem mehet tovább és komolyabb segítség kell annál, hogy megigéri, hogy abbahagyja. Ha nem hajlandó elmenni elvonóra vagy bármilyen külső segítséget kérni ahoz, hogy leszokjon akkor szerintem nem érdelmes vele vesztegetned az idődet. A baba mindkettőtöknek elég nagy stresszfaktor lenne, emiatt valószínűbb, hogy gyakrabban használna drogokat, mert próbálna menekülni.

Ha van rá lehetőséged, hogy egyedül is megtartsd a babát, akkor ne vetesd el.

2012. szept. 4. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!