Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szinte minden lánynak esélyt adnak míg a lányok válogatósabbak?
Lányként úgy látom hogy sokszor igaz az az elmélet hogy a lányok majdnem mind az alfahímért versenyeznek, míg a pasiknak az a céljuk hogy minél többfelé szórják a magvaikat :D
vagyis egy lány általában finnyásabb, jobban nézi a külsőt, míg egy pasi leáll a nála csúnyább csajokkal is ha azok nem bányarémek.
szóval a "jó barátnőnak a csaj" kategória jóval szélesebb, mint a "jó pasinak" kategória.
Nem válogatósabbak a lányok csak más szempontok alapján válogatnak.
Akkor lennének válogatósak,ha a pénzes szépfiúk között is válogatnának,de ez nem így van.Az még nem válogatás,hogy bizonyos körökön belül mozog valaki.
A férfiak pedig akár tetszik akár nem sokkal inkább aláadják az elvárásaikat hiszen egy férfinél minden szempont kiesik ami egy nőnél dominál.Ilyen pl a pénz a háttér az autó a lakás stb.
Egy férfinak marad a test és a belső tulajdonság ami alapján válogathat.
Én elég maximalista vagyok nők terén, és ezért barátnőm sincs.
21F
itt most olyan nőkre is gondoltam akiknek a pénz, autó, lakás nem számít, vagy az csak sokadlagos szempont, mint pl én.
magamon vettem észre azt hogy sokkal több srácot teszek azonnal barátzónába mert nem tudnék szexelni velük vagy hozzájuk érni.
fordítva meg talán a pasiknak több nőhöz van gusztusuk ilyen téren.
én ilyeneket nem bírok egy pasin, hogy háj, szőr a hátán, ha alacsonyabb (bár 170 centi vagyok, nem nagyon szokott alacsonyabb lenni).
gondolkodtam hogy talán magasak az igényeim vagy nem tudom.
Most mondhatnám erre azt,hogy a férfiaknak nem csak a külső számít és baromira igazam lenne,de senki nem hinné el.Mert amíg egy férfit egy nem annyira szép lány is el tud csábítani a kisugárzásával vagy a modorával addig egy rondább pasi esélytelen egy szebb nővel szemben.
Az elavult sztereotípia miszerint a férfiak csak a külsőre mennek már nagyon régen nem igaz.Sőt sosem volt igaz.Ezt a nők generálják.A nőknek sokkal fontosabb a külső.
Na, akkor elemzem a helyzetet: te egy olyan nő vagy, kedves kérdező, akinek kizárólag a külső számít. Az ilyennek pedig olyan pasik jutnak, akinek szintén. Én például bottal sem piszkálnálak, és nem azért, mert szőrös a hátad.
Prognózis: rettentő sok csalódás ér majd életed során, rengetegen fognak magukévá tenni, aztán eldobni.
utolsó: ez baromság, huszonéves vagyok és még egyetlen pasival volt szexuális kapcsolatom, pont ezért. én képes vagyok gondolkodni, megfigyelni valakit, tájékozódni hogy csak numerákat gyűjt-e.
nem álészentkedek hogy nem számít a külső, bár lehet hogy számodra az ilyen hazugságokat elhintő nők vonzóbbak. bottal nem, de szavakkal próbálsz piszkálni, ez nem érzed megalázónak? :D
a belső is fontos, én csak bevallottam hogy a külső is.
miért, szerinted becsülendőbb az olyan nő akinek tetszik a belső, de minden nap háborog a gyomra attól mikor ér hozzá az olyan társ, akinek a külsejétől undorodik?
számodra a képmutatás az érték? hát gratulálok! bóknak veszem hogy nem piszkálnál meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!