Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik szinte minden lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik szinte minden lánynak esélyt adnak míg a lányok válogatósabbak?

Figyelt kérdés

Lányként úgy látom hogy sokszor igaz az az elmélet hogy a lányok majdnem mind az alfahímért versenyeznek, míg a pasiknak az a céljuk hogy minél többfelé szórják a magvaikat :D

vagyis egy lány általában finnyásabb, jobban nézi a külsőt, míg egy pasi leáll a nála csúnyább csajokkal is ha azok nem bányarémek.

szóval a "jó barátnőnak a csaj" kategória jóval szélesebb, mint a "jó pasinak" kategória.

2012. júl. 21. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Látom, elevendre tapintottam...

No, akkor kezdjük: a prognózis szó előrejelzést jelent. Te most huszonéves vagy és csak egyetlen pasival volt kapcsolatod. Ez nem előrejelzés, hanem a jelenlegi állapotod.

Azzal nincs semmi baj, hogy nem álszentkedsz, így legalább mindenki tudhatja hányadán áll veled. Kedves sértegető mondatod pedig, hogy "számodra az ilyen hazugságokat elhintő nők vonzóbbak", csak megerősíti az eddigi véleményem. Negyven elmúltam, volt elég nő az életemben ahhoz, hogy a tapasztalataimra alapozzak.

Kénytelen vagyok felhívni a figyelmed a tényre, hogy egy párkapcsolat nem csak a szexről szól - ha nincs közben valamiféle szellemi és lelki kapcsolat, akkor hamar kiüresedik.

Nem érzem megalázónak, hogy szavakkal próbállak piszkálni: te itt feltettél a kérdést, feltételeztem, hogy kíváncsi vagy az azzal kapcsolatos véleményekre. Ezek szerint tévedtem. Amennyiben megalázónak találod a véleményemet, az valószínűleg azért van, mert magadra ismertél...

Mondtam én olyat, hogy olyannal kell összekötni bárkinek az életét, akitől undorodik? Nem mondtam. Így, szépen kérlek, ne adj a számba olyasmit, ami eszembe sem jutna, csak azért, hogy sértegess!

Annak külön örülök, hogy bóknak vetted, amit írtam - ez az utolsó mondat az önkritika teljes hiányáról árulkodik. És nem azért, mert nincs, hanem azért, mert nem szándékozol ilyesmit gyakorolni.

a belső is fontos, én csak bevallottam hogy a külső is.

miért, szerinted becsülendőbb az olyan nő akinek tetszik a belső, de minden nap háborog a gyomra attól mikor ér hozzá az olyan társ, akinek a külsejétől undorodik?

számodra a képmutatás az érték? hát gratulálok! bóknak veszem hogy nem piszkálnál meg :D

2012. júl. 21. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs, nem akartam beidézni a kommentedet, véletlenül csúszott bele.
2012. júl. 21. 13:27
 13/14 A kérdező kommentje:

ki mondta hogy azt tartom hogy egy kapcsolat csak a szexről szól?

nem írtam sehol :D

hol és miben ismertem magamra?

Te játszottad magad hogy szinte vegyem megtiszteltetésnek hogy valamilyennek elképzelsz és egyáltalán írsz ide "bottal se piszkálnának meg"

még jó, ilyenek akik 3 mondatból ítélkeznek még csak szóba se álljanak velem :D

szerintem Te vagy az aki magadra ismertél. különben nem írtál volna ilyet. talán szőrös a hátad? :D merthogy azt emelted ki "és nem azért mert szőrös a hátad".

nekem mi okom lenne megsértődni egy vadidegen kommentjén?

nem vagyok könnyen kapható, ezt az olyan férfiak sütik rám látatlanban akiket valahogy sikerült nagyon megsérteni és úgy gondolák, ezt fordítva mellre szívom :D de nem, mert nem tartozik a hibáim közé, komolyan szoktak venni a pasik.

te eleve egy támadó kommentet intéztél felém amiben lekezelsz és előadod mekkora selejt vagyok, meg előrejelzel mindenféle marhaságot és még legyek megtisztelve amiért te voltál a helyemben, biztos minden hibámmal tisztában vagy, mert messziről is olyan marha sokat látsz, ez a kiöregedett férfiak sajátos vonása :D. bocsi, az időjósok másik topikban vannak, ott csillogtathatnád a progizés tehetséged :D

itt nem érdekel senkit :P

2012. júl. 21. 16:15
 14/14 A kérdező kommentje:

egyébként az az önkritika a legszánalmasabb amit írsz... nincs? merthogy? merthogy nem zokogok azért mert egy azonnal ítélkező, szőrös hátú, öreg negyvenes bácsi csúnyát mondott? :D

van önkritikám, tudom hogy jó nő vagyok és ehhez mérten keresek egy olyan pasit akin látom elsőként a jó külsőt hogy aztán megismerhessem a jó belsőt!

attól még van önkritikám hogy a magadfajtával nem állnék le...sőt, pont hogy ez bizonyítja! :D

2012. júl. 21. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!