Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok adtok esélyt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok adtok esélyt egy olyan fiúnak aki átlagos kinézetű?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda srác de nem vagyok olyan nagyon helyes se. Átlagosan nézek ki. Ha adtok esélyt akkor milyen legyen a személyiség?

2012. aug. 21. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan marhaság.Ha valakinek esélyt adok,akkor az tetszik,nem kategorizálom,hogy ő csak átlagos..Akkor nekem ő tetszik,jó pasinak tartom,úgy ahogy van..
2012. aug. 21. 20:41
 2/8 anonim válasza:
100%
A lány akivel az életedet le kell élned a belső tulajdonságaidért kell, hogy szeressen. De azért az igénytelenség abszolút nem megengedett. Épp testben épp lélek... (18/F)
2012. aug. 21. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1 p-vel írandó!
2012. aug. 21. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért hiszitek ennyien, hogy a vonzó külső kivált bármennyit is a vonzó személyiségből? Mintha csak egy tesztet mustrálnánk, amin okvetlen meg kell ütni egy minimum pontszámot az összből, mellékes, milyen úton. Ez nem így működik ám.
2012. aug. 21. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
14%
Rám is azt mondták, hogy átlagos vagyok, nem is volt még barátnőm. Így számolj kisöcsém!
2012. aug. 21. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát ez szép! A nőket b*szogatja az összes fiatal srác, mert "Ti aztán mindent elhisztek, amit a neten olvastok, vagy ami TV-ben van.."

Igen, minden p*csamagazinban a helyes pasik vannak, mert jó rájuk nézni. De ennyi erővel, ha MINDEN pasi csak a playboy-ban szereplő macákkal akarna járni, akkor igen csekély lenne a "népszaporulat", nem gondolod?

Elég fiatal vagyok, de én már rég rájöttem valamire... TI többiek mikor tanuljátok már meg, hogy NEM a külső a legfontosabb?! Igen, fontos, hogy vonzó legyen valaki, de a határozottsággal lehet valaki a legszexibb az én szememben. Egy szép mosoly, vagy egy csillogó szempár már bőven elég ahhoz, hogy első látásra belezúgjak valakibe. Volt már ilyen és konkrétan senki nem értette a környezetemben, hogy mégis mit eszek rajta...

Tehát a kérdésre a válasz: Ha megismernélek és belsőleg rendben vagy, akkor igen.

L/18

2012. aug. 21. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a külső a legfontosabb.Ne legyen azért ronda.

Az meg milyen legyen,nincsenek kritériumok,csak megfogjon valami benne

2012. aug. 21. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa lehet , de én az utóbbi időben csak az átlagos fiúknak adok esélyt, túl sok rossz tapasztalatom van a szépfiúkkal kapcsolatban. Nos a személyiség az egy olyan dolog, ami ha pont nekem felel meg az egész embert más fényben tünteti fel.Ezt úgy értem , h abszolút megváltoztathatja a véleményem az illető kinézetéről.Ha rossz személyisége van akkor rondának és visszataszítónak tartom, ha ellenkezőleg, pont h elragadó a személyisége nagyon meg tud tetszeni az illető és még az esetleges hibái is megtetszenek.Hát legyen jó humora, legyen laza felszabadult,őszinte, hűséges, közvetlen de ne gátlástalan.Ne nyomuljon , ha az értésére adom , h nekem ő nem pálya, de ha ilyet nem mondok sőt biztatom is a magam módján akkor ne féljen udvarolni.Szóval legyen bátor, vállalja a felelősséget a tett és kimondott dolgaiért (vagyis ha este nagy felszabadultságában lelkesen udvarol, másnap ne legyen hűvös, és mentegetőzzön azzal , h részeg volt , mert egy sörtől senki nem lesz részeg..:D)Az olyan dolgok, h legyen kedves, előzékeny, udvarias az mindennapos , nem csak egy udvarló fiúnak kéne így viselkednie...:/És amit nagyon utálok a fiúkban , hogyha nagy nehezen kihúznak belőlem egy kis elismerést vagy bókot fülüket farkukat eleresztik, azt hiszik nyert ügyük van és már nem kell küzdeni. Ilyenkor van az , h amilyen gyorsan lehet lépek.:D Asszem eléggé kitértem a dolgokra. Ja és még valami akár átlagos átlagos kinézete van akár ronda akár jóképű legyen ápolt mert egy büdös ápolatlan embernél nincs gusztustalanabb.
2012. aug. 23. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!