Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos (kinézetű) lányok tényleg jobban tudnak szeretni?
Figyelt kérdés
Ők többre értékelik az érzelmeket?2011. febr. 13. 13:25
1/9 Dr. Akula válasza:
Kinek mi az átlagos? Van olyan lány, akitől haverom spontán elélvezne, nekem viszont nem jön be. És vica versa.
2/9 A kérdező kommentje:
És azok a lányok hogy vélekednek erről, akik átlagosnak gondolják magukat?
2011. febr. 13. 13:35
3/9 anonim válasza:
Nekem az érzelmek nagyon fontosak, de mégsem gondolom magamat átlagosnak belsőre. Külsőre hát nem vagyok valami szép, de remélem, hogy ezt nem mindenki látja majd így. 15/L
4/9 anonim válasza:
ez olyan, mintha le akarnád szólni a szépeket, v. ezzel védeni az átlagosakat...miért ne szerethetne egy szép éppen annyira, mint 1 átlagos? engem szépnek mondanak, és még nem érkezett ilyen téren panasz rám, csak dícséret.
5/9 anonim válasza:
Minden nő rondának látja magát.
6/9 anonim válasza:
a nők pontosan tudják hogy jólnéznek-e ki szerintem
7/9 anonim válasza:
Nyilván valóan arra gondolsz ,hogy a szebb kinézetű lányok általában flegmábbak ,mert úgymond megkaphatják a jobb pasikat is ,ha ebből a szempontból nézzük igazad van . Azonban én személyesen ismerek ellenpéldát nem is 1-et szóval nem árt általánosítani
üdv
18/F
8/9 anonim válasza:
Én nem vagyok átlagos kinézetű mások szerint, és szerintem sem, már csak a magasságomból és a hajamból adódóan sem. Mégis nagyon tudok szeretni, talán túlzottan is, nagyon vágyom arra is, hogy szeressenek. Sajnos elég szerencsétlen vagyok, most ért véget egy 8 hónapos kapcsolatom, és már elnézést, de kitörölhetem a s.ggem a szépségemmel, ha nem szeret az, akit én igen.
9/9 anonim válasza:
az utolsó válaszoló,utolsó mondatával egyetértek:((
mit ér a szépség ha nem kellesz annak akit szeretsz?!!:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!