Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon szeretem . Tudnátok adni tanácsokat? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akit ugy szerettem mint mèg senki mást , anno jártunk is de aztán szétszedtek minket . Tudom hogy mèg èrez irántam valamit de fèlek megkèrdezni tölle . Az egyik haverja mondta hogy beszèlt vele ès ùgy vette èszre mint ha fèlne ujra kezdeni az egèszet . Igaz ami igaz ènis fèlek kicsit tölle de nem tudom elfelejteni akárhogyis probalom. Ti mit tennètek a helyemben ? Màr gkndoltam arra is hogy meglepem egy váratlan puszival vagy ijesmi de félek a reakciòjatòl . :-?? Kèrlek segitsetek nekem . (bocsi a helyesirási hibák miatt ...siettem csöpet)2012. aug. 24. 23:14
2/10 A kérdező kommentje:
hogyan ? nem tudom hogy kezdjek neki a beszèlgetèsnek ... anyira fèlek hogy megbántom ês örökre elveszitem :(
2012. aug. 24. 23:21
3/10 anonim válasza:
hívd el.mond meg hogy érzel,kérdezd meg ő hogy érez.Ha nem akar semmit akkor barátság még maradhat
4/10 A kérdező kommentje:
Ès mi van akkor ha kinevet vagy hasonlo ? :-<
2012. aug. 24. 23:27
5/10 anonim válasza:
nem nevet ki.ha szeretett akkor nem
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a tanácsod ...sokat segítettel :)
2012. aug. 24. 23:36
7/10 anonim válasza:
nincs mit :) majd írd meg privin mi lett
8/10 A kérdező kommentje:
Szerinted ha találkozok vele a falunapokon holnap akkor az alkalmas hely lenne arra hogy megbeszèljem vele ? ... okè majd irni fogok privibe hogy mi törtènt ;)
2012. aug. 24. 23:45
9/10 anonim válasza:
az tökéletes egy alap hangulatot teremt
10/10 A kérdező kommentje:
okè akkor megpróbálok vele beszèlni ... mègegyszer köszi mindent :)
2012. aug. 24. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!