Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legjobb barátom meleg, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom meleg, már régóta szeretem, de nem mondtam el neki. Berúgtunk, és olyat tettünk amit nem kellett volna. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Már nagyon régóta barátok vagyunk, és én mindig is érzéseket tápláltam felé, de ezt sosem mondtam el neki. Még csak jeleket sem adtam. Tényleg nem! Elfogadtam , hogy ő sosem fog engem "úgy" szeretni. Viszont egyik este berúgtunk egy buliban, és megcsókoltam, ő pedig vissza csókolt... Elég hamar "hangulatba jöttünk", és amikor már kezdtünk megszabadulni a ruhákból, és "megérintettük egymást"(Gondolom mindenki érti.), olyan volt így vissza gondolva, mintha én lettem volna a fiú a dologban... Aztán barátnőm meglátta, hogy mit csinálunk, lehámozott róla, és elvitt sétálni. Annyira szégyelltem magam... Aztán végül is megbeszéltem vele a dolgokat, de olyan mintha elbátortalanodott volna... Barátnőm szerint össze van zavarodva... Régebben mindig pusziszkodtunk meg ölelkeztünk, most viszont olyan mintha nem merne közel jönni hozzám... Mit tegyek? Ő számomra a legfontosabb nem akarom, hogy emiatt a hülyeség miatt eltávolodjon tőlem... Segítsetek! Létszíves értelmes válaszokat! Nem akarok meleg kritikát!

2012. aug. 23. 20:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
milyen rendes a barátnőd... nem enged semmit sem élvezni?pedig olyan jól indult a történet :/
2012. aug. 23. 20:20
 2/14 Hanariko ***** válasza:
beszéld meg VELE ne a barátnőddel, h ez mi volt, és mi lesz ezek után... ezt csak így lehet tisztázni.
 3/14 anonim ***** válasza:
Akkor nem meleg, max bi :D.
 4/14 A kérdező kommentje:
Vele beszéltem meg... Barátnőmnek semmi köze hozzá, csak annyi, hogy látta...
2012. aug. 23. 20:21
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
Grat! Lehet, hogy a barátodból valahogyan sikerült félheterót csinálni. Ez mért fáj a barátnődnek? Lehet ő meg lezbi érzéseket táplál irántad? Nem tudom, de beszéld meg a dolgot előszőr velük külön-külön, aztán szervezz egy találkozót velük ahol megdumálhatjátok a dolgot.
2012. aug. 23. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Rúgd ki azt az irígy barátnőt.
2012. aug. 23. 20:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem! Félreértitek. A barátnőm nem azért szedett le róla, mert leszbikus. Csak nem akarta, hogy részegen olyat tegyünk ami rosszul sült volna el a barátságunk szempontjából...
2012. aug. 23. 20:31
 8/14 A kérdező kommentje:
És nem tudom vele megbeszélni mert ez nem internet téma, élőben meg mindig... Zavarba jön, hanyagolja a témát nem foglalkozik vele... Mit csináljak? Holnap megint találkozunk de félek, hogy megint nem megyek semmire, és már megérinteni is félek őt...
2012. aug. 23. 20:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Barátnőd nem a nagy barátságot akarta megmenteni, egyszerűen egy fontoskodó okostojás. Ha nem szól bele akkor, lehet, hogy már aznap este megbeszélitek a dolgot, mindenesetre folytatódik a történet. Pasikát meg fogd meg, ülj le vele és közöld: ezt muszáj megbeszélnetek, bár neked legalább annyira furcsa a helyzet, mint neki, de akkor is! Közben pedig nézzetek jól szét, hogy nincs-e a közelben a kedves barátnőd, nehogy ő is úgy érezze, ismét feladata beleszólni valamilyen ürüggyel a TI dolgotokba.
2012. aug. 24. 09:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem okolom barátnőmet, hisz mind a ketten spiccesek voltunk. Ha már aznap este meg tudtuk volna beszélni, most nem így viselkedne... Nem akar a közelembe jönni. És nem tudom, hogy ez most miért van, azért mert lehet a lányok tetszenek neki, vagy azért mert szégyelli, hogy velem került ilyen helyzetbe, miközben pasija is van...Minden esetre ma találkozunk. Meg fogom vele beszélni, csak nagyon-nagyon félek a választól... Remélem nem megy rá a barátságunk...
2012. aug. 24. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!