Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom meleg, már régóta szeretem, de nem mondtam el neki. Berúgtunk, és olyat tettünk amit nem kellett volna. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Már nagyon régóta barátok vagyunk, és én mindig is érzéseket tápláltam felé, de ezt sosem mondtam el neki. Még csak jeleket sem adtam. Tényleg nem! Elfogadtam , hogy ő sosem fog engem "úgy" szeretni. Viszont egyik este berúgtunk egy buliban, és megcsókoltam, ő pedig vissza csókolt... Elég hamar "hangulatba jöttünk", és amikor már kezdtünk megszabadulni a ruhákból, és "megérintettük egymást"(Gondolom mindenki érti.), olyan volt így vissza gondolva, mintha én lettem volna a fiú a dologban... Aztán barátnőm meglátta, hogy mit csinálunk, lehámozott róla, és elvitt sétálni. Annyira szégyelltem magam... Aztán végül is megbeszéltem vele a dolgokat, de olyan mintha elbátortalanodott volna... Barátnőm szerint össze van zavarodva... Régebben mindig pusziszkodtunk meg ölelkeztünk, most viszont olyan mintha nem merne közel jönni hozzám... Mit tegyek? Ő számomra a legfontosabb nem akarom, hogy emiatt a hülyeség miatt eltávolodjon tőlem... Segítsetek! Létszíves értelmes válaszokat! Nem akarok meleg kritikát!2012. aug. 23. 20:18
11/14 anonim válasza:
ŐŐŐ a barátodnak van pasija?
Am nem lehet h bi ha zavarba jön a témától???
Beszéljétek meg és szerintem valld be az érzéseid. Jobb lesz neked és neki is...
12/14 anonim válasza:
Szia!
Először is igen, szerintem is valld be neki az érzéseidet, úgy a tiszta. És egyébként nem tudom, hogy ebben az ivás, az alkohol mennyit folyásol be, de szerintem ha valaki csak homoszexuális, akkor nem indul be egy csajra, bármennyit is iszik. (Szerintem.) Úgyhogy lehet, hogy biszex és tényleg össze van zavarodva szegény.
Ha az érzéseidet még nem is, de ezt szerintem beszéld meg vele. Őszintén!! :)
13/14 anonim válasza:
Namármost, ha a barátnőd, akkor nyílván tudta, hogy szereted a srácot, és ha tudta, akkor lehet, hogy azért szedett le, mert ő is szereti, és az is lehet, hogy a barátnőd igazából férfi, csak titkolja, és így lehet, hogy a barátod is szereti, mert ő meg azt nem mondta el neked, hogy férfi, de ő meg tudja, és lehet, hogy titokban kavarnak, és a "csaj" nem akarta, hogy a srácból heterót csinálj, és elveszítse a szeretőjét, és az is lehet, hogy te meg Hulk vagy. úgybiza.
14/14 anonim válasza:
Mit tegyél? Engedd csak nyugodtan, hogy tovább szaporodjon ez az amúgy is zavarodott társadalom, "nem tudom hová tartozok", "mi van a lábam között végülis?" réteg, ahol a gyerekem fog felnőni, és ez lesz a példaképe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!