Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon szeretem!
Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályban akibe nagyon bele vagyok esve. Viszont Ő már kétszer is elutasított. De még mindig szeretem és csak Ő kell nekem. Mit tegyek? Hogyan hódítsam meg?2012. aug. 23. 23:13
1/11 anonim válasza:
ez a vonat sajna elment barátom :(
2/11 anonim válasza:
[link] :DD
Soha ne add fel, bár lehet, hogy már a csaj idegeire mész, csak óvatosan közeledj..;) Sok sikert.
3/11 anonim válasza:
Én nem úgy értelmezném a képet, hogy ugyanazt a vonatot kell üldözni.
4/11 anonim válasza:
Kétszer elutasított = felejtsd el mert sose fogod érdekelni. Nem tudod meghódítani, bármit teszel már csak idegesíteni fogod és meg is fog utálni.
5/11 A kérdező kommentje:
Na jó, de nagyon bele vagyok esve! Mindenről csak Ő jut az eszembe. Már vagy 3-4 hónapja nem is beszéltünk és még mindig szeretem. Nem tudom kiverni Őt a fejemből.
2012. aug. 24. 09:46
6/11 anonim válasza:
akkor ne a fejedből verd ki hanem máshonnan :D
7/11 A kérdező kommentje:
Onnan már sokszor megvolt :/
De mégis, olyan tanácsokat kérnék amivel megszerezhetném őt.
2012. aug. 24. 12:57
8/11 anonim válasza:
Az erőlködésből ritkán sül ki bármi jó. Esetleg kérdezd meg, hogy miért utasított el, egyáltalán nem talál szimpatikusnak, nem tetszel neki, mint férfi, vagy ő is szeret valakit, vagy van-e veled valami konkrét problémája.
9/11 anonim válasza:
A csajok nagyra tudják becsülni a büszkeséget. Hiba volt másodszor is lehetőséget adni hogy elutasítson, nagyot eshettél a szemébe. Hagyd vedd lazára légy jófej. Ha továbbra is nyomulsz elveszted azt a kevéske tekintélyed ami még maradt ezek után. Egy csaj ha egyszer nemet mond az akkor vessen véget valaminek, ne kelljen megint...
Amúgy meg nem ismerem a körülményeket, de hülyeség idő elött (vagy egyáltalán) szint vallani. Az csak elijeszti a lányokat...maradjon csak titok hogy mi a szándékod, de azért éreztetni szabad ;)
10/11 anonim válasza:
Probalj meg valtoztatni a stilusodon, hozd ki magadbol a legtobbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!