Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem, ti mit tennétek?
Arról van szó, hogy van valaki akibe nagyon beleszerettem, de nem úgy alakult sajnos, ahogy terveztem. Ő volt az aki megkeresett, miután találkoztunk, beszélgettünk sokat aztán találkozgattunk személyesen is, csók ölelés ilyesmi történt csak természetesen, de én nagyon megszerettem, eleinte nem is volt gond, ő is oda volt értem, de aztán közbejött, hogy másik városban lakik és nem tudtunk találkozni hetekig, így már nem is nagyon írt nekem, meg nem is hívott..persze mindig mondta, hogy keressem én is, de az ritkán fordult elő, de csak mert sztem az a helyén való, ha a pasi keresi a nőt, aztán nem tudom, hogy rá unt vagy akármi..de már ha beszéltünk se nagyon köszönt el csak lépett..és elegem lett belőle, letöröltem, de odaáig vagyok érte vissza jelöltem, utána kerestem, de a teleont nem vette fel, majd ő keresett de durván legalább egy hónap múlva én meg dühömben lebunkóztam, mintha már nem érdekelne, de csak büszkeségből, na azóta egyáltalán nem is kommunikáltunk, de most találkoztunk pár napja..és megint feltört ez az érzés amit már fél éve elnyomok..beleszerettem, és szeretnék vele lenni, van még rá esély szerintetek, hogy még együtt legyünk, és ha igen, hogyan? Fogalmam sincs most hányadán állunk..
Előre is köszönöm, és bocsánat, hogy hosszú lett, de tanácstalan vagyok..
19/L ő pedig 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!