Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13eves lany vagyok es tetszik 2fiu vagy szeretem meg ezt sem tudom teli vagyok? Jelekkel
Előbb tanulj meg írni. :)
És amúgy még gyerek vagy. Ne foglalkozz ilyenekkel. Attól, hogy valaki 13 évesen megkérdezte tőled, hogy járnátok-e, az nem jelenti azt hogy szerelmes beléd, sőt! 13 évesen nagyon még nem ismerhetitek a szerelem érzését. Nem bántásnak mondom, de még fiatalok vagytok hozzá. A 15 éves srác, meg attól hogy, egyszer egy "hejj-el" rád kiabált, az pláne nem jelenti azt hogy tetszel neki. Ne haragudj, de még rengeteg időd van
16/L
Szóval tanulj meg írni... és akkor nem kell egyesével megnézned, mert minden 2. szó hibásan van leírva... na de mind1
Attól, hogy valaki mondja, hogy tetszel neki, az nem jelenti azt hogy ténylegesen igaz. Ha kimutatja: odamegy hozzád, sokat beszéltek, ad mondjuk egy puszit, elhív valahova stb.
Alakul :D
De konkrétabb jelek? Mondjuk igen, ebből látszik, hogy még gyerekek vagytok hozzá. :) Nem veszitek észre, hogyha valaki másképp közeledik hozzád. Én még a magam 16 éves fejével se szoktam sokszor, mondjuk igaz van barátom, szóval most nem is érdekel más, de vele is sokára jöttem össze.
Ezt neked kell tudni. Ebben sajnos nem segíthetünk.
Van egy olyan mondás, hogy dobj fel egy érmét, és amelyik oldalnak jobban szurkolsz, amíg le nem esik, azt válasz. :)
Hajrá!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!