Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon szeretem a cicanadrágot...

Nagyon szeretem a cicanadrágot. Milyen fehérneműt vegyek fel alá hogy ne látszódjon ki a körvonala? Valaki adna tanácsokat? :] 19L

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 21:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%

A cicanadrág nem nadrág, hanem harisnya, csak vastagabb. Jó ízlésű nő nem veszi fel legalább miniszoknya vagy rövidnaci nélkül. Szóval tökmindegy milyen bugyit veszel alá.

Nagyon jó lenne, ha végre kimenne a divatból.

2012. máj. 11. 21:42
 2/16 anonim ***** válasza:
44%

Szia

Szerintem fölösleges alá fehérnemű mert a cicanacin minden átlátszik. Olyan mint a latex, 2. bőr..:S

2012. máj. 11. 21:42
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

1. válaszoló: cicanadrágra rövidnadrág na az aztán tényleg jól mutathat. :(

nem béna ha hosszabb felsővel hordja az illető ,lényeg hogy a feneket eltakarja akár egy ruha alá is fel leeht venni

[link]

egyébként tangával a legegyszerűbb felvenni

2012. máj. 11. 22:08
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

tanga és csakis tanga

amúgy ez hogy vastagabb harisnya hagyjuk már

manapság készül leggigns minden anyagból meg ottvannak a jeggingsek is akinek jó a segge hordja akinek nem sopánkodhat továbbra is

2012. máj. 11. 23:12
 5/16 anonim ***** válasza:
22%
Csak magamutogató p*csák vesznek fel leggingset.
2012. máj. 12. 09:18
 6/16 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló: nem csak a magamutogató p*csák vesznek fel, mert én nem vagyok az....hanem tavasszal, sőt még nyáron is, nagyon jó a farmer helyett. Főleg annak aki nem szereti a rövidnadrágot. Szóval ne igen alkoss véleményt;)

Többi válaszolónak pedig köszönöm!:)

2012. máj. 12. 11:44
 7/16 anonim ***** válasza:

Esetleg varrás nélküli bugyival próbáld meg ha nem szereted a tangát.

Amúgy meg tényleg rémes ha a leggings csak egy toppal van valakin, mert a legtöbb nő alakja nem tökéletes és így csak viccet csinálnak magukból...

Amúgy a kedves egyik előttem szóló azért a jeggings és a leggings között óriási a különbség, mert a jeggings egy streccs farmeranyag, és az egy kicsit összetartja a viselőjét...

2012. máj. 12. 13:01
 8/16 anonim ***** válasza:
tangát, de lehetőleg ne csipkéset, mert a felcsúszik a felsőd akkor oldalt egypár nadrágon az is látszódhat..
2012. máj. 12. 13:04
 9/16 anonim ***** válasza:
7esnek üzenem nem keverem össze csak mondom hogy ezeknek egyre bővülő tárháza van , azt nálunk pl több lányi s van 10 év tánccal a háta mögött ők miért ne hordhatnának hosszú felső nélkül?
2012. máj. 12. 22:53
 10/16 anonim ***** válasza:
46%

"nem csak a magamutogató p*csák vesznek fel, mert én nem vagyok az"

De az vagy, mert felveszed.

2012. máj. 12. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!