Nagyon szeretem a cicanadrágot. Milyen fehérneműt vegyek fel alá hogy ne látszódjon ki a körvonala? Valaki adna tanácsokat? :] 19L
A cicanadrág nem nadrág, hanem harisnya, csak vastagabb. Jó ízlésű nő nem veszi fel legalább miniszoknya vagy rövidnaci nélkül. Szóval tökmindegy milyen bugyit veszel alá.
Nagyon jó lenne, ha végre kimenne a divatból.
Szia
Szerintem fölösleges alá fehérnemű mert a cicanacin minden átlátszik. Olyan mint a latex, 2. bőr..:S
1. válaszoló: cicanadrágra rövidnadrág na az aztán tényleg jól mutathat. :(
nem béna ha hosszabb felsővel hordja az illető ,lényeg hogy a feneket eltakarja akár egy ruha alá is fel leeht venni
egyébként tangával a legegyszerűbb felvenni
tanga és csakis tanga
amúgy ez hogy vastagabb harisnya hagyjuk már
manapság készül leggigns minden anyagból meg ottvannak a jeggingsek is akinek jó a segge hordja akinek nem sopánkodhat továbbra is
utolsó válaszoló: nem csak a magamutogató p*csák vesznek fel, mert én nem vagyok az....hanem tavasszal, sőt még nyáron is, nagyon jó a farmer helyett. Főleg annak aki nem szereti a rövidnadrágot. Szóval ne igen alkoss véleményt;)
Többi válaszolónak pedig köszönöm!:)
Esetleg varrás nélküli bugyival próbáld meg ha nem szereted a tangát.
Amúgy meg tényleg rémes ha a leggings csak egy toppal van valakin, mert a legtöbb nő alakja nem tökéletes és így csak viccet csinálnak magukból...
Amúgy a kedves egyik előttem szóló azért a jeggings és a leggings között óriási a különbség, mert a jeggings egy streccs farmeranyag, és az egy kicsit összetartja a viselőjét...
"nem csak a magamutogató p*csák vesznek fel, mert én nem vagyok az"
De az vagy, mert felveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!