Mi a véleményetek arról ha cicanadrágot úgy hordja valaki, hogy nem takarja el a fenekét a felső?
Figyelt kérdés
Elől pedig a nunija látszik :D
Tehát rövid felsőt vesz fel hozzá.
2012. ápr. 27. 18:13
2/18 anonim válasza:
Nincs jó véleményem erről....Nem részletezem,szerintem az emberek legnagyobb többsége ezen a véleményen van.Ma láttam egy 12 éves lányon így....Hát.....
Én is szoktam hordani cicanadrágot,de így sosem.
14/L
3/18 A kérdező kommentje:
Akkor is ciki, ha jó alakom van?
2012. ápr. 27. 18:31
5/18 anonim válasza:
ha sima póló, vállpántos, vagyis tapadósabb, akkor nem tetszik. tangával meg - ugy, hogy "bevag" a fenekedbe - gaz. en altalaban inghez veszem, ami a fenekem 3/4edet minimum eltakarja, es vagy nagyob vekony franciabugyival, vag tangval es ala harisnyaval hordom.
6/18 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Strandon még több is látszik? Az nem ciki?
Teljesen jó, ha szépek a lábaid, miért ne viselhetnéd?
Nem muzulmánok vagyunk, hogy el kellene takarni.
8/18 anonim válasza:
7. válaszoló
Ne haragudj, de az nem közönséges ha lányok atom feszes farmerban leguggolnak8olykor az se kell) és a fél pitsájuk ki van tangástul?
az nem...de ha valaki ezt cicanadrágban teszi az már az ...szerinted
agyi defekt befigyel?
9/18 anonim válasza:
Ki mondta, hogy az nem közönséges? Én a kérdésre válaszoltam, szóval ne pattogj.
10/18 anonim válasza:
Rib*ncos és közönséges. Akár jó alak,akár nem, nem kell rib*ncoskodni,hogy csinos legyen valaki. Cicanaci csak olyan felsővel ami takar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!