Mi a véleményetek arról ha cicanadrágot úgy hordja valaki, hogy nem takarja el a fenekét a felső?
Elől pedig a nunija látszik :D
Tehát rövid felsőt vesz fel hozzá.
"Aki észt oszt,először gondolkodjon"
Senki nem oszt semmit, csupán válaszoltak egy kérdésre.
Nagyon jó hogy valami kedves ember lepontozza azokat akik nem ilyen maradi nyanyák (jaaaj ribancooos stb)
már megbocsássatok, ez a weboldal arról szól hogy mindenki leirja a véleményét ÉS valakinek ez eltér a kérdezőétől meg a prűd nyanyákétól. és őt már le kell pontozni? Tudom jól h engem is le fogtok... de azéért annyit tok mondani: Nem érdekel.
am sajnálom a gyerekeiteket.
Én nem preferálom...
Oké hogy valakinek jó a feneke meg a combja, csak az a baj, hogy ez a cicanadrág+rövid, szűk felső párosítás a kislányok körében is hódít, tehát az ilyen 12-16 éves lányoknál. A pedofil, kiéhezett bácsik meg előszeretettel mérik végig mindenedet a csípődtől a bokádig, már ha egyáltalán leveszik a szemüket a lényegről... nem igaz, hogy nem irritál a tudat, hogy akárki láthatja a domborulataid minden kicsi apró részletét... jobb ha egy kicsit legalább takarja valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!