Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez köztünk, csak barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez köztünk, csak barátság?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal igen különleges a kpcsolatunk,nekem nagyon tetszik,sőt oda vagyok érte,de másik városban él,valamint én ilyen nagyvilági életet élek,rengeteget utazok,külföldre,sok országba. Üzletelek, élvhajhász vagyok. De nagyon szeretem,és legszívesebben összejönnék vele. Neki meg van barátja,de nem jó a kpacsolatuk.

Nagyon sokat gondolunk egymásra,szerelmes nézéseink vannak.

2012. aug. 23. 18:56
 1/3 A kérdező kommentje:

Most csak azt nemtom,h azért nincs még köztünk semmi,mert én sose érek rá,vagy azért,mert a barátjával van?

Mert ha én tudnám,hogy vevő lenne rám azonnal otthagynám ezt az élvhajhász életet és elkezdenék udvarolni neki.

De amíg ő a bartájával van,addig nem tudok mit tenni,marad a barátság,meg h ergy hónapba egyszer találkozunk.

De annyiszor írja meg mondja, rám gondolt,h ez már nem lehet véletlen.

2012. aug. 23. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megtudná h képes lennél érte változni kidobná a barátját, de ő is olyan bizonytalan mint te. szóval mondd el neki nem veszíthetsz!:D
2012. aug. 23. 19:30
 3/3 A kérdező kommentje:

én feladnám a kalandozást,ha ő feladná a barátját...

előreláthatólag egy hónap múlva újra találkozunk,akkor megmondom neki.

2012. aug. 23. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!