Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt, ha szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt, ha szeret?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom bevallotta, hogy szeret engem. Egyrészt megilyedtem tőle, hisz sok mindenen mentünk már keresztül együtt, és mindig vigyáztunk rá hogy csak barátok maradjunk. Másrészt örültem neki, hisz én is szeretem őt.

Ő azért nem szeretne velem konkrétan járni mert "nagyon fontos vagyok neki" és fél hogy ha majd szakítunk nem állok szóba vele és a közös hobbinknak vége, vagy ha nem is lesz vége, eléggé kellemetlen lesz úgy tovább folytatni.

Mit tegyek? Most csak szórakozik velem?

A korunkról csak annyit hogy nem vagyunk már kamaszok!

2012. aug. 23. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Te megmondtad neki, hogy szereted?

A továbbiakat hogy képzelitek el, találkozgattok, űzitek a közös hobbitokat, miközben mindkettőtöknek az jár az eszében, hogy mennyire akarjátok a másikat? Az se normális.

2012. aug. 23. 17:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
egy részről érthető, de másrészt, ha szereted és ő is téged, meg kéne próbáljátok, nem egyből a szakításon agyalni
2012. aug. 23. 17:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen tudja, hogy én is szeretem. Én is ezt mondtam neki, hogy elég baj, hogy egyszerre a szakítással foglalkozik, de látom a szemében hogy szeretne, és mégis van amikor rideg velem szemben. Nem tudom ezt pontosan megfogalmazni.
2012. aug. 23. 17:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát Az biztos, hogy ha összejöttök és neralántán szakítotok akkor utána simán naradhattok barátok , de nem hiszem , hogy ugyanolyan lesz a kapcsolatotok , ha úgy érzed hosszútávra szólna akkor próbákd meg :)
2012. aug. 23. 17:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Most már úgyis mindegy, úgymond. Mindketten tudjátok, hogy vonzódtok a másikhoz, és a másik is hozzátok. A barátságnak innentől kezdve nagy eséllyel lőttek. Inkább próbáljátok meg együtt, szerintem.

Ő meg azért csinálja ezt, mert fél, ami normális, de idővel majd rájön, hogy a kocka már el van vetve.

2012. aug. 23. 17:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz, és rá fog jönni hogy már nincs vissza út :(
2012. aug. 23. 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez már eldőlt, vagy most távolodtok el egymástól mert nem mertek összejönni, vagy majd egyszer, ha esetleg összejöttök, és majd esetleg szakítotok.
2012. aug. 23. 17:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Csupán már úgy előre pörgetném az időt, sem enni sem aludni nem tudok. Ahogy szoktunk beszélni ős is maga alatt van. Olyan igazságtalan az élet :(
2012. aug. 23. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem vagytok kamaszok, de úgy viselkedtek. Ne itt siránkozz, hanem udvarolj neki. Neki mondd el, hogy nem tudsz enni-inni-aludni, stb. Attól, hogy jóban vagytok nem fog a karjaidba dőlni, de ha nőként bánsz vele, és megpróbálod úgy meghódítani, mint egy ismeretlen lányt még akár össze is jöhet.
2012. aug. 23. 17:47
 10/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, nő vagyok :)
2012. aug. 23. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!