Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt, ha szeret?
Az egyik barátom bevallotta, hogy szeret engem. Egyrészt megilyedtem tőle, hisz sok mindenen mentünk már keresztül együtt, és mindig vigyáztunk rá hogy csak barátok maradjunk. Másrészt örültem neki, hisz én is szeretem őt.
Ő azért nem szeretne velem konkrétan járni mert "nagyon fontos vagyok neki" és fél hogy ha majd szakítunk nem állok szóba vele és a közös hobbinknak vége, vagy ha nem is lesz vége, eléggé kellemetlen lesz úgy tovább folytatni.
Mit tegyek? Most csak szórakozik velem?
A korunkról csak annyit hogy nem vagyunk már kamaszok!
Te megmondtad neki, hogy szereted?
A továbbiakat hogy képzelitek el, találkozgattok, űzitek a közös hobbitokat, miközben mindkettőtöknek az jár az eszében, hogy mennyire akarjátok a másikat? Az se normális.
Most már úgyis mindegy, úgymond. Mindketten tudjátok, hogy vonzódtok a másikhoz, és a másik is hozzátok. A barátságnak innentől kezdve nagy eséllyel lőttek. Inkább próbáljátok meg együtt, szerintem.
Ő meg azért csinálja ezt, mert fél, ami normális, de idővel majd rájön, hogy a kocka már el van vetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!