Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most hülyít vagy szeret?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki random bejelölt régebben. Elkezdtünk beszélgetni facebookon. (Mindennap beszélünk, még most is)
Állandóan írja hogy szeret meg ilyesmi. Nincs nap, hogy ne küldjön szívet. Az utóbbi pár hétben meg mintha csak barátként gondolna rám. Ír szívet, de ez már nem olyan mint régebben. Találkozunk néha, és akkor megölel, megpuszil. De nem mondja hogy hogy szeret. (mint barátot, vagy több)Volt olyan is hogy mondta hogy megcsókolna. Ő tudja hogy szeretem. Mit tegyek?:o Bocsi ha egy kicsit értetlenül fogalmaztam, és azért is bocsi ha esetleg gyerekesnek tűnök. Csak aggódok.
2012. aug. 20. 16:53
1/7 anonim válasza:
szerintem hülye a srác de szerethet ezzel együtt.
2/7 anonim válasza:
Lehet nincs önbizalma mikor veled szemben áll... :) Lesmárolod mikor együtt vagytok, és kiderül, hogy mit akar! :D :)
3/7 A kérdező kommentje:
a második válaszolónak: nem annyira szeretnék kockáztatni.xdd :DD
2012. aug. 20. 16:55
4/7 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok! Ha csak "vegetáltok" így egymással abból semmi nem lesz... Egyszerűen akkor kérdezz rá, hogy akkor most akar valamit, vagy csak hülyít.. Ne legyél már nyuszi, nyisd ki a szád, nincs mit buknod ezen...
5/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen.:) megy a zöld kéz. igazad van.:D
2012. aug. 20. 16:59
6/7 anonim válasza:
Szerintem lehet úgy értette, hogy "megcsókolna" ha tudná, hogy kell azt csinálniXDDDDDD
7/7 A kérdező kommentje:
xdddddd
2012. aug. 20. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!