Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek engem már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engem már nem szeret igazán?

Figyelt kérdés

A barátommal 11 hónapja vagyunk együtt, de abból inkább csak 3 igazán. Volt egy buli, és jóformán nem is keresett, tény hogy arról buliról elmondott mindent, hogy mit csinált stb. Csak egy dolog kimaradt. De erről majd később. Facebookon egyfolytában olyan dolgokat osztogatott meg, hogy milyen szerelmesnek lenni, akkor ilyen dalok, meg hogy csalódott stb. Én nem értettem mireföl és igazából nagyon furának találtam. Aztán tegnap reggel jött egy sms, hogy úgyis 20. van meg minden, menjek át. Én persze nagyon örültem, mert már rég nem tudtunk találkozni. Átmentem és akkor elmondta, hogy a buliba volt egy csaj akivel smároltak. Aztán mikor ott ültünk gép előtt egy csajszi írta neki (jó barátja meg nekem is) hogy tényleg nem akar semmit? Rákérdeztem hogy ki, ő mondta, hogy a lány.. és akkor már értettem, hogy mi miért volt. =/

Szerintetek, azért hívott most át, mert belátta, hogy tényleg engem szeret és ez csak egy finom kilengés volt...

Vagy inkább úgy látta, hogy a másik lánynak nem kell, ezért akkor maradtam én?

Nem tudom.. köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2012. aug. 21. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor miért nem állsz a sarkadra és kérdezed meg őt, hogy mi a fenét akar?Amúgy ilyenkor el kell jönni onnan és teperjen ha kellesz neki...
2012. aug. 21. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
az első kérdésem, hogy hány éves vagy?az én tanácsom, hogy ha már megcsalt 11 hónap után szerinted nem fogja többször megtenni?1 csók is már megcsalásnak számít, én azt javaslom, hogy 1 férfi/nő sem érdemli meg azt , hogy megcsalják, ha valaki meg csalja a másikat akkor az többször is megfogja, én szerintem hagyd ott, találsz jobbat is...
2012. aug. 21. 10:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Amikor megkérdeztem, csak annyit mondott, hogy nem tudja mit csináljon, de inkább én kellek...

16 évesek vagyunk mind2-n. Ő nekem az első.. és nem tehetek róla, de szörnyen szeretem.

2012. aug. 21. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
2 kommentelő vagyok: mint már irtam ha megcsalt, hagyd ott egyszer megcsalt többször is megfogja tenni, ha szereted akkor is döntsd el te magad, mert szerintem ebben a kapcsolatban tovább fogsz szenvedni...
2012. aug. 21. 10:43
 5/7 A kérdező kommentje:
átgondolom, köszönöm! :)
2012. aug. 21. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:

"nem tudja mit csináljon, de inkább én kellek"

inkább? :D

a párod nem szeret téged, akit szeretünk nem csaljuk meg ennyi! a többi süket duma.

2012. aug. 21. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Az teljesen biztos, hogy nem szeret igazán.

Figyelj, 16 évesek vagytok, nincs nagy tragédia, ha szakítotok. Persze nehéz lesz, de ilyen fiatal korodtól kezdve megaláztatásban akarsz élni? Na nehogy már!! Ennél sokkal többre kéne tartanod magad!

2012. aug. 21. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!