Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem is szeret igazán?
A párommal 5 hónapja vagyunk együtt, minden szép és jó volt, mondhatni tökéletes. Nagyon beleszerettem, és a jelei alapján azt hittem ő is így érez. Eddig minden nap találkoztunk, és ennek ellenére is volt, hogy napközben felhívott, hogy hiányzom neki és hallani akarja a hangom, annak ellenére, hogy tudta, hamarosan találkozunk.
Viszont egy hete elutazott külföldre a testvérét meglátogatni, és itt minden megváltozott. Engem szó szerint mardos a hiánya, egész nap nem tudok másra gondolni, csak arra, mikor beszélhetünk végre, mikor jön már haza, de olyan mintha én nem is hiányoznék neki és az sem érdekli, hogy én szenvedek nélküle. Alig jelentkezik, pedig most az egyetlen kapcsolatunk az internet és ha mégis, semmi jele annak, hogy alig várná, hogy hazajöhessen hozzám. Mikor elmondtam neki, hogy nekem már ez az 1 hét is egy hónapnak tűnik, annyira hiányzik, csak annyi volt a válasza, hogy az én emlékem még friss benne. Úgy volt, hogy csak 2 hétig marad, de ezzel kapcsolatban is olyan ingatag ígéreteket tesz, mintha keresné a kibúvót, hogy még maradhasson tovább. Hát ennyit ért a szerelme, amit 5 hónapon keresztül kimutatott és tényleg éreztem? A távolsággal egyszerűen elillan? Vajon elmúlt a szerelme vagy nem is szeretett soha, csak jó színész?
22/L ő 31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!