Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közelebbi kapcsolatba kerülni egy félénk barátommal?
Én 15, Ő 16 éves. Nagyjából 1 éve ismerem, 2 testvérét már régebb óta jó barátomnak tudhatom. Amikor beszélgetünk, mindig leégetem magam valamivel előtte. Látom, hogy nem akar, vagy nem mer közeledni. Nincs túl sok barátja, mert nem túl "menő", nincs fenn közösségi oldalakon. Egy suliba járunk, és ugyanott lakunk. Mivel messze van a suli, együtt szoktunk hazajárni és általában már beszélünk is, de régebben csak egyszerűen elment mellettem és hátraordított, hogy "SZIA!!!!". Nem tudom, mit tehetnék. Látom, hogy a szimpátia kölcsönös, de nem akarok rámászni. Nem szeretnék nyomulni, csak diszkréten a tudtára adni, hogy tetszik nekem. Hálás lennék, ha tudna valaki segíteni, esetleg bátorítani(?) :-)
Olvastam már olyanokat, hogy ilyenkor egyszerűen mosolyogni kell és a szemébe nézni, türelmesnek lenni, várni, hogy Ő tegyen valamit, de ez megy már 1 éve. Help me, please! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!