Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnal tanacsot nekem? Egy regi baratommal keveredtem viszonyba az az egy ejszakas kapcsolatba eddig meg, de azt hiszem tobbet erzek a tobbit lent megirtam.
Hazamész akkor jó vagy neki?
Amúgy meg nem is ír?
Vagy ne éld bele magad vagy hagyd a pics@ba!
Egy egészséges férfinek hetente kell szexelnie. Ha 6 havonta találkoztok, kb. 24x szexel addig mással. Szerintem ne álltasd magad. Neki így jó, ha neked nincs most senkid, neked is jobb, mint egyedül. Szerintem nem kell ezt elvinni más irányba, mert a barátság rovására megy.
Fontos, hogy sok srácot találhatsz, akivel szexelhetsz, de keveset, akivel hosszú barátságot tudsz kialakítani.
ha ilyen csajozós forma,akkor nem hiszem,hogy egy 29 éves kellene neki stabilra,amikor simán kaphat 20-22 évest is.
a folyt köv meg eléggé egyértelmű.
ha hazajössz dugtok megint.
nem kell azt túlgondolni.
Nem olvastam az eddigi kommenteket.
Figyelj kérdező,inkább azon gondolkodj el hogy talán nem véletlen hogy 33 évesen nem volt még kapcsolata.Valószínüleg a srác egy érzelmi analfabéta.Ilyet akasrz magad mellé?
Menj inkább a Morrison's-ba és tömjél be egy egy flat brad-et ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!