Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér ez a mondat egy "barátságba"?
Párkapcsolatban élő pasi kap egy érdeklődő levelet több éve ismert nő "barátjától".
"Elfelejtettél már? Mi van veled, Te eltűnős?
Én kívánós vagyok mint mindig! :) - VICC :)
...."
Próbálok elfogulatlan lenni a barátnőmmel a pasiját illetően. Nekem nem tudna elég jó érveket felhozni a srác.
2. vagyok
na így kellett volna fent is írnod :)
így már értem...hát nálunk is volt hasonló szitu...csak még se így..hanem a páromra volt rákattanva egy csaj...de úgymond mégis velem jött össze...a csaj írt neki (szemét módon meglestem, mert mindig hívogatta a csaj és gyanús volt),hogy jóformán leszolt engem hogy hogy nézek ki blablabal és hogy bezzeg ő nem kellett neki...a párom meg vissza is írt, hogy "nem mondtam hogy nem kellenél"...nem gyengén eldurrant az agyam...de próbálta higgadtan tiszta fejjel megbeszélni vele hogy mi is volt ez...ekkor talán még csak pár hónapja voltunk együtt...szerencsére azóta minden sinen van...
szerintem a bnőd üljön le a pasassal és higgadtan, komolyra fordított szóra beszéljék meg...
én is ezt tanácsoltam neki, de jelen esetben nem higgadt! éppen azért, mert a pasija természetesnek veszi, h ez az állítólagos barátnő miért ne hívhatná éjszakai fürdőzésre, akár fürdőruha nélkül - hiszen ők jó barátok.
azt nem mondhatom a barátnőmnek, - hiszen én is nő vagyok - h fogadja el ezt a helyzetet. nem adok neki tanácsokat, de én ezt a pasit kitessékelném az életemből.
szintén a 2. vagyok
igen azzal azért már nem kicsit átlépnék a határt a meztelen fürdőzéssel...azt már én sem nyelném le...de ezt mindenképpen meg kell beszélniük, hogy akkor most a barátnő vagy "meztelenül fürdőző" "barát csaj"...
hát ez az.
én is próbálom nyugtatni.
de azzal nem tudok vitatkozni ahogyan érvel.
mert ez a régi-régi jó "barátnő" még egy közös programjukban sem vett részt. miközben mindenki vitt a kapcsolatba barátságokat.
és persze a véleményem az, h mindhiába foglal állást 100 ember mellette v ellene, ha ők nem tudnak higgadtan beszélni. hiszen ez kettőjükön múlik.
Meztelenül még egy azonos neművel se megyek fürdeni, nemhogy egy ellenkező neművel pusztán barátságból. (Amúgy nem vagyok meleg, csak arra akartam utalni a mondatban, hogy valakivel csak akkor megyek együtt fürdeni meztelenül, ha akarok tőle valamit.)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!