Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér ez még egy barátságba? Neki barátnője van.
Nem ismerem olyan régóta ezt a fiút, de nagyon jóban lettünk. Nekem nem tetszik ezért nem volt rossz érzésem a barátnője miatt, mert úgy gondoltam, hogy mi csak barátok vagyunk. Tegnap kettesben voltunk nem volt ott a lány és egy kicsit ittunk is. Ő elkezdett simogatni (nem intim testrészeimen :))és szerette volna, ha az ölében ülve nézem a filmet. Nekem ez furcsa, nálam ez túlmegy egy baráti kapcsolaton.
A kérdésem az, hogy belefér ez még egy barátságba? Vagy legyek vele kicsit távolságtartó? Gondolom, ha nem iszik nem történt volna ilyesmi.
Nem arra várom a választ, hogy ribanc vagyok-e, mert én nem tettem felé egyetlen félreérthető lépést sem. Köszi előre is a használható válaszokat!
Ez nem fér bele egy barátságba és egy kapcsolatba sem, véleményem szerint. Légy távolságtartó vele egy darabig.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!