Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a mondat, amit a barátom mondott?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat veszekszünk a barátommal és mondtam neki, hogy sokszor úgy érzem, én már nem vagyok olyan fontos neki, mint régen és hogy már csak úgymond egy ilyen töltelék vagyok neki, amitől jobb az élete. Erre közölte, hogy ez butaság és hogy nem így van és azt mondta, hogy "Te vagy az élet sója". Kérdeztem tőle, hogy ez mit jelent, de nem akarta elmondani, hanem azt mondta, hogy gondolkodjak rajta és majd rájövök, de őszintén szólva még mindig nem jöttem rá, pontosan mit is jelent ez a mondat. Ha valaki esetleg tudja és megosztja velem, annak nagyon hálás lennék. :)2012. aug. 16. 12:22
1/11 anonim válasza:
Mától ne főzz sóval. Majd meglátod mit jelent.
2/11 anonim válasza:
itt ez a mese, olvasd el, megérted!! [link]
4/11 anonim válasza:
Só kell a szervezetnek, csak kis mértékben, te is kellesz neki, csak lehet nagyon sokat akarsz vele lenni és kellene neki egy kis "szabadság". Ez csak egy okfejtés, lehet nem ezt akarta mondani vele.
5/11 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy a pasid mit mondott, hanem hogy te mit érzel....
6/11 anonim válasza:
Régi népmese: apa kérdezi a gyerekeitől h mennyire szereti őket,mindegyik mond valamit...az egyik mondja h olyan mint a só,nem tud élni nélküle. Lagzikba is szoktak adni sót menyasszonyrabláskor mert pótolhatatlan.szóval érted:)
8/11 anonim válasza:
"Te vagy az élat sója. Ha a só ízét veszti, mivel sózzák meg?" Bibliából van, Jézus egyik példázata ez. Nem tudom a pontos idézetet. Azt jelenti, hogy veled "ízes" az élete, ha te nem lennél neki, aki elértéktelenedne számára minden. Miattad éri meg reggel felkelnie és végigcsinálni minden napot. Nem csak egy kis töltelék vagy.
Szeret Téged, ennyit jelent a mondat rád értelmezve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!