Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom testverenek a csaja mindig a baratom korul legyeskedik . Nagyon idegesit, legszivesebben agyonvernem. Mit kellene csinalni h eszrevegye magat?
te semmi.a barátod már igen.Megmondhatja neki,hogy nem tetszik a barátnője,és amit csinál a házban.
De nagyon nem tudtok mit csinálni,ha szereti azt a csajt.
"Mit lehet az ilyennel csinalni?"
Mondjuk takarithatnál és főzhetnél te, nem gondolod? Vagy az már úgy nem jó?
Ismerek embereket akik mig járni tudnak sosem adnák más kezébe ezeket a feladatokat a saját életterükben.
Lehet, hogy csak unatkozik és Téged akar ezekkel a megnyilvánulásaival bosszantani.
Te ne, de a barátod simán megmondhatja neki, hogy ne mossa ki a ruháit és ne menjen a szobájába (főleg ha már szinte kettőtöké).
Csak megjegyzem, hogy a volt berátom öccsének a szobájába eszembe nem jutott volna betenni a lábam, pedig általában tárva nyitva volt az ajtó. Úgy gondolom, hogy az az ő intimszférája és nekem semmi keresnivalóm ott, nemhogy még pakolásszak is.
Kaját néha csináltam neki (melegszendó vagy ilyesmi), mert ha magunknak csinálok, akkor még szép, hogy megkérdezem, hogy ő is kér-e vagypedig ha megkért néha, hogy dobjak össze vmit, akkor szívesen. De hogy kifejezetten neki elkezdjek főzni magamtól... szerintem kicsit furán vette volna ki magát a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!