Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok felejteni?

Figyelt kérdés
1 hónapig fülig bele voltam zúgva egy fiúba de pár héttel ezelőtt közölte velem, hogy maradjunk csak barátok. Most viszont rájöttem, hogy még mindig szeretem és nem tudom kiverni a fejemből. Mit tegyek?

2012. aug. 22. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
öld meg magad, vagy a pasit, vagy kúrj meg, KÚRJ MEG!
2012. aug. 22. 21:37
 2/4 sunshine2321 válasza:
felejtsd el.. én már 4 éve vagyok egy ilyen szar kapcsolatban.. és nemtdom otthagyni.. de most majd... talán..:Dd
2012. aug. 22. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezekkel a dolgokkal nem lehet mit kezdeni, meg kell próbálni lazábban felfogni, erősebbnek lenni.

Én például ma képeket nézegettem orál szexől, különböző giffek, lehet hogy a lázam miatt kicsit kábult állapotban voltam és már 1-2 képen el röhögtem magam, és valamiért csak úgy kiakartam írni facebookra hogy "orál szex XD".

Végül is nem írtam ki mert gondoltam áh lehet hülyének néznek, meg hülyeség.. ÉS erre 1-2 órával később egyik lány ismerősöm belinkel valamit orál szexről és elkezd róla dumálni. És azon filóztam, ha talán kiírom én is akkor észreveszi és hátha kíváncsi lett volna miért írtam ki, ha már úgyis épp ő is ennél a témánál van.

Igen, szóval most már mind1, és de rohadtul idegesít, pedig lehet hogy full jelentéktelen dolog az egész, de mégis, DE nem tudok mit kezdeni vele, az egyetlen amit tehetek hogy hagyom a francba....:@@

2012. aug. 22. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:

1. kommentelő: nem ölök meg senkit és nem áll szándékomban "kúrni", bocsi XD. azért köszi a választ.

2. kommentelő: köszönöm. szurkolok neked is! ;)

3. kommentelő: köszi az első mondatodat, de a többi valahogy nem tartozik ide xd

2012. aug. 22. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!