Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El fogom valaha is felejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fogom valaha is felejteni?

Figyelt kérdés
Van barátom, elég jól elvagyunk, szeretjük egymást, de van egy férfi az életemben, akit egyszerűen nem tudok elfelejteni. Sosem jöttünk össze, de már elég régóta kerülgetjük egymást, ha meglátom kiver a víz, úgy dobog a szívem, mintha 2 km-t futottam volna, szédülök, azt sem tudom hol vagyok. Nagyon szeretem a barátomat, de őszintén szólva vele sosem éreztem ilyet. Ő a tökéletes választás, kedves, okos, aranyos, de valahogy mégsem az igazi nekem... A másik fiúval sosem fogunk összejönni, ez reménytelen, de már évek óta így érzek iránta. Már a barátom előtt is ez volt. Szeretném azt mondani, hogy belé vagyok szerelmes, mert nagyon nagyon szeretem, de nem úgy... A másik fiú iránt nem tudom hova tenni az érzelmeimet. Teljesen reménytelen az ügy, pedig ő is azt érzi amit én ha találkozunk, másoktól hallottam. Nem akarok szakítani a barátommal, de úgy érzem, hogy ez nem fair vele szemben.
2012. aug. 9. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:

ha nincs ló, jó a szamár is...

N22

2012. aug. 9. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Tényleg nem fair. Ostoba pitsák verik így át a pasijaikat.
2012. aug. 9. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig nincs értelme annak, hogy a barátoddal legyél így. :S Hidd el nekem, tapasztalatból beszélek, voltam olyan kapcsolatban, ahol nem volt meg az igazi szerelem, és szerintem rosszabb, mint az egyedüllét, és értelmetlenebb. Legyél türelemmel, és várj, hogy rád találjon egy másik férfi, aki iránt képes vagy ÚGY érezni.:)
2012. aug. 9. 20:45
 4/6 anonim válasza:
100%
Jól esett elolvasni a kérdésedet, mert most már tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Én végül is a párom mellett maradtam.
2012. aug. 9. 20:55
 5/6 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Megesik az ilyen - amikor két ember között csak gy szikrázik a levegő. Ráadásul, mellette van a kihívás, az újdonság izgalma, a kettős érzés ereje, hogy birtokolni akarod, mégsem lehet a tiéd... Ugyan nehéz uralkodni az érzelmek felett, de ha meg sem próbálod, valószínűleg minden kapcsolatodra rányomja majd a bélyegét. Ismerős, mert engem is ejtettek így. Aztán mikor az ex megpróbálta, csúnyán pofára esett... Persze minden helyzet más, de én azt javaslom, a saját érdekedben, hogy vagy próbálj meg vele összejönni, és akkor majd kiderül, tényleg akkorra-e az izzás, vagy ha annyira esélytelen az, hogy összejöjj vele, szakíts meg minden kapcsolatot, vágd el a kommunikációs csatornákat, kerüld el, ha tudod. Ha nem így teszel, magaddal és másokkal is kibabrálsz majd...

26/F

2012. aug. 9. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Hasonló volt velem is. Nekem viszonyom lett végül azzal a fiúval, nem tudtam dönteni, ő lépett ki. Azóta már az akkori barátommal se vagyok együtt. Nem bántam meg hogy akkor belementem ebbe, ma már nem olyan ha összefutok vele mint régebben volt de egy része sose fog elmúlni az érzésnek, de tudom a mostani kapcsolatomba már nem szól bele amit iránta érzek és ettől nem szabadultam volna ha egy kicsit nem hagyom beteljesedni. Nyálas is vagyok, le is k.rvázhattok.
2012. aug. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!