Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El lehet valaha is valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet valaha is valakit végleg felejteni?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akit szeretek, tényleg! De van egy srác akit 3 éve ismertem meg nem jártam vele de rengeteget beszélgettünk és bele szerettem többször is kavartunk de nem jöttünk össze. Ennek ellenére én nagyon bele szerettem. Mindig amikor volt esélyem ,hogy összejöjjek egy sráccal aki még nekem is tetszik meg gondoltam magam mert féltem hogy azzal végleg elengedem holott tudom hogy nem jönnénk össze. Egy suliba járok vele minden nap látom és néha el gondolkozok ,hogy milyen jó lenne vele. Még egyszer mondom szeretem a barátom,és most már nem szerelmet érzek ezután a srác után,de nem tudom ki törölni magamból. 17 éves vagyok szeretnék sokáig együtt lenni ezzel a sráccal,de úgy gondolom,hogy nem ő lesz az én NAGY szerelmem. De a másik srác talán az nekem. Őt valaha is el tudnám már felejteni?
2012. jan. 8. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
"Megszeretni valakit egy perc is elég, elfelejteni egy élet is kevés." Ne felejteni próbálj hanem továbblépni.
2012. jan. 8. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
"Van egy barátom akit szeretek, tényleg" " Ennek ellenére én nagyon bele szerettem."
2012. jan. 8. 13:44
 3/8 A kérdező kommentje:
13.44 A bele szerettem dolog már régebben volt és később írtam is,hogy már nem szerelmet érzek utána,de ettől függetlenül eszembe szokott jutni.
2012. jan. 8. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:

"17 éves vagyok szeretnék sokáig együtt lenni ezzel a sráccal,de úgy gondolom,hogy nem ő lesz az én NAGY szerelmem. De a másik srác talán az nekem. Őt valaha is el tudnám már felejteni?"

A mostani barátodról nem érzed, hogy ő lenne neked az igazi? A másik srácról pedig, aki most is eszedbe szokott jutni, ő róla gondolod, hogy talán az igazi is lehetne? De mégis el akarod felejteni? Vagy nem értem.

2012. jan. 8. 14:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért érzem úgy,hogy a másik srác a nagy szerelmem mert 3 éve tetszik és sokat gondoltam rá . De ő nem akarna velem összejönni tehát emiatt lenne muszáj elfelejteni. De komolyan mondom,hogy szeretem a mostani barátom,tényleg! De mégis gondolok a másik srácra én sem értem miért..
2012. jan. 8. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Soha nem fogod őt teljesen elfelejteni, de ő már csak egy emlék. Amin túl kell lépned. Egyszerűen engedd el, és legyél boldog a barátoddal most. Én jegyben is jártam mésfél évet, azután szakítottunk. Mély nyomot hagyott bennem az egész dolog, de sokat is tanultam az esetből. Már nem lennék vele (megpróbáltuk újra többször is, közvetlen a szakítás után, de aztán végleg búcsút mondtunk egymásnak), mégis eszembe szokott jutni néha, bár tudom, hogy nem lenne értelme újrakezdeni és őszintén szólva nem is akarnám, csak egyszerűen néha eszembe jut a dolog és na.. Előtte amúgy barátok voltunk, évekig ismertük egymást. A vele való kapcsolat egy mérföldkő volt az életemben, kitörölni nem lehet, nem is kell, csak túllépni rajta és továbbmenni..
2012. jan. 8. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem fogod tudni elfelejteni,én is ugyanígy vagyok egy sráccal mint te,évek óta tetszik nekem, és az a legrosszabb hogy minden nap látom őt,és az a tudat hogy ö...

de ha legalább a szemembe mondta volna az igazat.

2012. jan. 8. 18:14
 8/8 A kérdező kommentje:
:/ Hát akkor gondolom olyna vagy h állandóan reménykedsz,még hiszel,hogy egy nap valami mégis történhet. Mert így vagyok barátommal,hogy szeretem de valahol belül remélem hogy mit tudom én majd 20 évesen össze találkozok vele és akkor. Igen tudom elég naív dolog,de hát nem lehet ellene mit tenni..
2012. jan. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!