Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom már végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom már végre túltenni magam rajta?

Figyelt kérdés
Sokat vaciláltam hogy egyaltalán kitegyem-e ezt a kérdést, mivel semmit se veszíthetek és anonim is maradok hát kiirtam .Végülis nem várok megoldást tőletek, mert tudom h ezt magamban kell lerendeznem, megis jol esik kiadni magambol. Ez is egy tipikus tucatkérdés lesz, leragott csont, de egyszeruen nem birom elfelejteni a volt baratnömet, kb 4 honapja váltak el az útjaink.Nem voltunk nagyon sokat egyutt, csak pár hónapot, de en mar joval előtte szerettem őt. Néha már kikészit ez az állapot, már el kellet volna felednem öt.Ő már túltette magát rajtam, persze meg mindig szeret, mint barátot, mert nagyon fontosak voltunk egymásnak, de ö mar nem ugy szeret és ez az ami annyira fáj.Tartjuk a kapcsolatot, sokat beszelünk(mert legjobb baratok is voltunk, ugymond lelkitársak), mert szükségem van rá(megprobáltam vele teljesen megszakitani a kapcsolatot, gondolván hogy igy hamarabb elfelejtem, de pont az elllenkezoje tortent, depresszios lettem).Tudom már h soha nem leszünk együtt, ezért akarmikor ha beszélünk en ugy teszek mintha mar tul lennék az egészen, közben lelkileg teljesen össze vagyok törve. Útálom már h meg most is, ennyi idö utan is ö tölti ki a gondolataim nagy reszet, hianyzik :( köszi h meghallgattatok,
2011. dec. 30. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen esetekben a legjobb megoldás teljesen elfelejteni őt, nem találkozni, nem beszélni vele, kizárni az életedből. Új életet kell kezdened nélküle. Meg kell szüntetni mindent, ami rá emlékeztet.
2011. dec. 30. 19:29
 2/9 A kérdező kommentje:
igen, probáltam már, 1 honapig birtam kb, aztan muszaj volt vele ujra beszelnem, mert total depresszios lettem.igy jobb vmivel h tartjuk a kapcsolatot, legalabb viszonylag elmult a depresszio, de igy is szenvedek
2011. dec. 30. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. dec. 30. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy túl kitartó. Az az idő elhiszem, hogy nehéz volt, de túl élted volna és már lehet, túl lennél az egészen. Erősnek kell lenned! Amibe nem halsz bele, attól csak erősebb leszel, hidd el!
2011. dec. 30. 19:57
 5/9 A kérdező kommentje:
akarhanyszor ugy erzem h vegre sikerul kilabalnom, mindig visszesek, egyebkent 20 eves vagyok
2011. dec. 30. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
ezzel szerintem nemvagy egyedül. Pl énis igyvagyok vele de a legjobb modszerh beletörödsz és probálod tultenni rajta magad. Segit ha nem örlödsz a dolgokon és elfoglalod magad olyan dolgokkal amiket szeretsz :D ne legyen idöd rajta gondolkodni és akkor hipp hopp tul leszel rajta:)
2011. dec. 30. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
feküddj le az elsö 10 csajjal,és nem is akarsz már rá gondolni se.
2011. dec. 30. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző:

Nem szeretem az ilyen mentalitású embereket, meg úgy alapjában ezt a hozzáállást, de most lehet hogy tényleg ezt kéne.

vagy lájtosabb verzió: Keress egy másik lányt... egyből elfelejtenéd őt. A nők olyanok, mint a villamos. Mindig jön egy másik. Tudom hogy nehéz belátni, én is szerelmes vagyok, és ha engem elhagyna a barátnőm, valszeg felkötném magam. Inkább légy büszke magadra, hogy ilyen tökös legény vagy, hogy bírod a strapát; aztán irány az este.

2012. jan. 2. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
jah ne is mond.ezért is van hogy reggel fel se tudok kelni néha.
2012. jan. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!