Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék már végre lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék már végre lépni?

Figyelt kérdés
Tényleg úgy érzem már magam hogy megőrülök a magánytól. Vannak barátaim de kéne egy barátnő is. 5éve nem volt már igazi kapcsolatom és hiányzik a szerelem a szerelmes ölelés, a szerelmes csók. Egyszerűen egy űr van az életemben amit semmi módon se tudok betömni. Nem vagyok otthon-ülő tipus, társasági fajta vagyok. Szót értek az emberekkel de valahogy mégsem jön össze egy lánnyal se. Egyszerűen kétségbe vagyok esve hogy ez már állandósúlt vagy mi ez? Mit tudnátok ajánlani?
2011. dec. 4. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
türelem ...
2011. dec. 4. 20:21
 2/6 Randy Orton ***** válasza:
Legyél öngyilkos
2011. dec. 4. 20:22
 3/6 szamóca.. ***** válasza:

próbáld jobban.

bár próbálkozni a wcn kell. csináld professzionálisan: csajozz be, csak rajtad múlik.

2011. dec. 4. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Járj el szórakozni, bulizz, éld az életedet! A csajt is majd egyszer kifogod, de ne várd hogy a buliba fogod összeszedni,mivel azok általában egyéjszakásak.
2011. dec. 4. 21:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem vagyok otthon ülős tipus. Járok én eleget. ÉS próbálkozol hol rámenősen hol nem. Ha az egyik verzió nem megy, akkor megpróbálom a másikat. De ááhhhh....2. válaszoló, igen gondolkodtam már rajta.
2011. dec. 4. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pont az ellentéted vagyok ( otthonülő, mások szerint munkamániás) és mégis van egy gyönyörű barátnőm :D

Szóval ha nekem összejött, akkor neked is összejöhet.

2011. dec. 5. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!