Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megszeretném lepni a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszeretném lepni a páromat vmi szexi fehérneművel. Vagy beöltözős jelmezzel pl. nővérke. Tudnátok segíteni, hogy hol kaphatnék ilyet megfizethető áron?

Figyelt kérdés
A netről szeretném megrendelni, de nem nagyon találtam ilyen oldalakat.
2011. dec. 4. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:

diamond szexshopban nagyon jó cuccok vannak, csak sajnos eléggé drága.

Én már voltam nővérke, és tudom, hogy kevesebb pénzből is ki lehet hozni.

Kell egy fehér, extramini ruha, az sem baj, ha kicsit kicsi rád.

A szexshopból meg elég megvenni a fityulát, ami csak 1500 Ft (csak hogy tudd viszonyítani, a teljes ruha a shopban olyan 15-20ezer).

Ezen kívül kell egy piros combfix, ami szintén beszerezhető fehérneműboltokban vagy akár szexshopban is, kb 2000Ft-ért.

2011. dec. 4. 15:45
 2/5 anonim válasza:
Gyere el hozzám és majd beszélhetünk róla!
2011. dec. 4. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Huh én egyszer vettem szex shopba, jó drágán, és iszonyú szar minőség volt! Nem ajánlom ezeket. Normális, sima, átlagos ruhákkal is fel lehet izgatni egy férfit, sőt...
2011. dec. 4. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
2011. dec. 4. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, főleg az elsőnek! Nagyon jó ötlet :)
2011. dec. 5. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!