Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog végre lépni vmit?
Szóval, egy sráccal már kb egy éve barátok vagyunk. Az utóbbi pár hónapban ez a barátság már nagyon szoros. Kb minden délutánt együtt töltünk, ő simogat, piszkál, és én is kb ezeket vele. Mindig ő keres, és tök figyelmes. Már a suliba is mondták mások, h ne flörtöljünk már ennyire, meg menjünk szobára. Hát én kb már teljesen belezúgtam és talán ő is szeret, nemtom, csak kikészít ez a bizonytalanság. Egyébként már egyszer megkérdeztem tőle h ez mi, de nagyon zavarba volt és azt mondta nem tudja, én meg nem nyomulok senkire, már az is nagy dolog volt, h megkérdeztem, szóval hagytam az egészet. És ez nagyon elbizonytalanított akkor, de ennek már vagy 2 hónapja.
Egyébként még csak csúnya sem vagyok, sok srácnak tetszem, de én másra nem tudok gondolni... :)
Am mindketten 16 évesek vagyunk.
hát szerintem a srác is ugyan így van , bizonytalan .
Szerintem kérdezd meg tőle hogy érez -e vmit irántad , legyél határozott.
nyilván neki is tetszel csak fél lépni:D
a bizonytalanság határtalan.
mond el neki mit érzel míg nem késső :)
kérdezd meg tőle hogy ő érez-e irántad walamit
ha azt mondja nem nyugodj meg több pasi wan a wilágon mint nő...
és ha igen te wagy a nyerő!!!
"De akk a multkor miért azt mondta, h nem tudja? :)"
Mert nem tudja. :D És bizony addig ne tegyél semmit, amíg ő nem mutatja 100 %-ig biztosan, hogy akarja.
na de hát nézd már meg és ha nem meri kimutatni mit érez akk miwan?
ha nem tudja mit érzel egy másik csaj kell majd neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!