Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18éves lány vagyok. Most ballagtam gimiből, és az már fél éve teljesen odavagyok az egyik tanáromért. Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Ő már 40 felett van, családos is sajnos.Tudom,h óriási a korkülönbség,de nem tudok nélküle élni,Decembertől suli közben is minden nap-találkoztunk,telefonon is beszéltünk- azóta szoktunk.Láttam rajta,h tetszem neki,de egyszerűen nem tudom a szemébe mondani, mennyire szeretem.Attól félek,h ha elmondom,többé látni sem akar.Tudom,őrültség, nem gondoltam,h ilyen hibába eshetek, de megtörtént.Hagyjam,h maradjon ez a jó viszony köztünk? Érjem be ennyivel? Elfelejteni nem tudom,bárhol összefuthatunk, itt lakik ő is nem messze..2012. aug. 21. 19:48
21/22 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Legalább Te felfogtad amit sokak nem... és sajnálattal tapasztaltam, hogy a pozitív visszajelzéseket, értem ez alatt, aki volt/van ilyen helyzetben, csak privátban merték leírni. Nem vagyok egyedül, és nem vagyok ribanc, nem a külsejét, a személyiségét szeretem, és nem azért mert tönkre akarom tenni a családját, pont h neki akarok jót. El fogom mondani neki, őszinte lesz, és kiderül h ő mit érez vagy mit gondol. kívánok nektek is hasonló jókat, csak amit én kaptam egyesektől...tisztelet a kivételnek.
2012. aug. 26. 15:07
22/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nagyon szívesen!! :) És szerintem jól teszed!
Sok sikert kívánok Neked!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!