Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 18éves lány vagyok. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18éves lány vagyok. Most ballagtam gimiből, és az már fél éve teljesen odavagyok az egyik tanáromért. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ő már 40 felett van, családos is sajnos.Tudom,h óriási a korkülönbség,de nem tudok nélküle élni,Decembertől suli közben is minden nap-találkoztunk,telefonon is beszéltünk- azóta szoktunk.Láttam rajta,h tetszem neki,de egyszerűen nem tudom a szemébe mondani, mennyire szeretem.Attól félek,h ha elmondom,többé látni sem akar.Tudom,őrültség, nem gondoltam,h ilyen hibába eshetek, de megtörtént.Hagyjam,h maradjon ez a jó viszony köztünk? Érjem be ennyivel? Elfelejteni nem tudom,bárhol összefuthatunk, itt lakik ő is nem messze..

2012. aug. 21. 19:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
23%
Szép kis ribi vagy te is.Kikezdeni egy családos emberrel..
2012. aug. 21. 19:50
 2/22 A kérdező kommentje:
Semmi nem történt köztünk, apró simogatást, érintéseket eltekintve. SEMMI. Egy az, eddig tanárom volt, és a munkáját miattam nem akartam h elbukja. Kettő, épp ez, családja felesége van.
2012. aug. 21. 19:53
 3/22 Fülünyúl ***** válasza:
65%
Abban a korban vagy, amikor még minden szembejövő helyes pasiba azonnal beleszeretsz és nem tudsz nélküle élni. Majd kinövöd, úgy látszik későn érő vagy.
2012. aug. 21. 19:53
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
Szegénykém, de nagy a gondod, de azért elítéllek ezért, nem jó ez te is tudod, akkor meg, mi van?
2012. aug. 21. 19:54
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem jön be minden pasi aki velem szemben jön. Épp ez az, próbálnék túllépni rajta, de nem tudok másra sem gondolni, csak rá. Mondjam el neki, vagy ne? vagy örüljek inkább ha még így is foglalkozik velem, hogy már "közünk nincs egymáshoz"?
2012. aug. 21. 19:57
 6/22 anonim ***** válasza:
50%
Te most komolyan azon gondolkozol, hogy 18 évesen szétb*szd egy 40 éves családos ember életét? Gondolj bele ha van olyan hülye hogy belemegy, hogyan néznének rá a munkahelyén, meg milyen szinten lenne megalázó neki ha kitudódna...gondolkodj már légyszíves...
2012. aug. 21. 20:05
 7/22 anonim válasza:
79%
Na most akkor döntsük el, hogy későn érő típus, vagy pont abban a korban van. De jut is eszembe, másnak nincsenek rossz döntései hibái, és soha senki nem követett el ilyesmit. És persze nem volt szerelmes senki olyanba akibe nem lett volna szabad. De még ha nem, akkor is követünk el hibákat mindenki mást és mást. Különbözünk. Szerintem túl kéne lépned rajta, hogy ne tegyél tönkre egy családot. Hidd el ha megvan az elhatározás könnyebb tovább lépni. De olyanba, hogy csak szex ne menj bele. Mert annak az lesz a vége, hogy csak kihasznál, és még jobban fájni fog.
2012. aug. 21. 20:07
 8/22 Fülünyúl ***** válasza:

#7:

"Na most akkor döntsük el, hogy későn érő típus"

Nyilvánvalóan ez a jellemvonás a 14-16 évesekre jellemző, ám nála 18 évesen is jelen van. Ezért későn érő. Remélem segítettem eldönteni.

2012. aug. 21. 20:11
 9/22 anonim ***** válasza:
92%

Hagyjátok már. Ha a pasi képes feladni a családját, akkor mért ne.. ? Az már akkor nem egy normális család. Akkor az nem az ő (mm a lány) hibája lesz. Ha ő visszautasítja (miközbe vonzódik is hozza) talál a pasi mást, aki lehet h nem 18 hanem 28 éves lesz. Nem mindegy a kor?

Figyi csajszi. Szerintem talizzatok nyugodtan. Most ez a kapcsolat annyiban más, hogy egy volt tanárod. De van ilyen. Viszont, ha leállít és azt mondja, hogy a családja fontosabb félre kell állnod. Ennyit tudok mondani.

2012. aug. 21. 20:14
 10/22 A kérdező kommentje:
felesége és közte is közel 20év van. na de mindegy, aki nem volt még hasonló helyzetben, h olyat szeret (akarata ellenére, mert nekem sem jó ez, gondolhatnátok) akiről nagyon jól tudja, h sose lehet az övé...nem fog tudni segíteni. ha van aki járt már így, kérem csak ő írjon.köszi
2012. aug. 21. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!