Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18éves lány vagyok. Most ballagtam gimiből, és az már fél éve teljesen odavagyok az egyik tanáromért. Mit tennétek a helyemben?
Te most tényleg ilyen hülye vagy? Fogadjunk te is a 20-30 évvel idősebbekre gerjedsz és lesz.arod hogy milyen lesz a gyerekének, ha elhagyja az apja egy ilyen házasságfeldúló k.urva miatt. Biztasd csak a csajokat. Ennyi erővel minden házas pasit meg kéne környékeznie a 18 éves lánykáknak, mert ha szétmennek akkor legalább szívességet tesztek a feleségnek-.- És nem, nem csak a csávó lesz a hibás, hanem ugyan úgy a lányka is, aki nem tudja egyszerűen csak egy buliban megbäszatni magát, hanem egyből egy házasságot kell szétdúlni...
9es te egy undorító féreg vagy, miazhogy "nem mindegy a kor?"
Már hogyan lenne mindegy, lehet hogy a lány "nagykorú" (de max évek száma szerint), de attól még a 40éves faszi pedofil marad. Milyen kapcsolat lenne az ilyenből? Lehet hogy a dugás része ok, de egy 18 kis eszement csitri hogy elégít ki mentálisan egy 40 éves tanárt? mi a retkes f*szér nem a saját korosztályodban keresgélsz mi? anyádéknak hogy néznél a szemükbe miután megtudják, hogy egy velük egyidős faszival kefélsz.
9es te meg ne oszd az észt bas*ki, hanem gyűjtögesd inkább, mert rádfér...
miért szereti néhány lány a szottyadt húsokat??? :O
Nah mindegy máshogy működtök... sztem ha ennyire kínoz, mond el neki, oszt ha nem beszél veled többé leglább tudod hogy semmi esély. Kb úgy leszel onnantól vele mint Avril Lavigne-el és továbbléphetsz remélhetőleg!
Szegény Kérdezőt mi a fenének kell így lehordani, mint páran tették????! De most komolyan, az tényleg nem érti meg, aki nem volt ilyen helyzetben! Rögtön arra asszociáltak itt páran, hogy akkor ő semmi mást nem akar csak szétdúlni egy családot és hadd idézzem: "jól megb*szatni magát". Hát hadd világosítsam fel azt, aki ezt írta. Nem, ő nem ennyit akar!!! Ő egyszerűen beleszeretett. És lehet, hogy hozzá képest "idős", de az még nem azt jelenti, hogy az öregekre bukik. (Amúgy ha úgy lenne, tényleg nem szólhatnád meg, mert szíve joga.) Ugyanis a szerelem vak, nem az agyban, hanem a szívben dől el!!!! És ezt azért tudom ennyire jól, mert én nem az idősebbekre buktam, viszont mégis beleszerettem az egyik tanáromba. ÉS nem azért, mert minden velem szembe jövő pasiba belezúgok. Olyan nehéz elhinni, hogy ez igaz szerelem? Egy tanár, aki kedves, jófej, nap mint nap látod. Telik az idő, egyre jobban kedveled, meglátod benne a legjobb és rossz tulajdonságait is, megismered, és ennyi, bele lehet szeretni simán és nem a "megb*szatásért"!!
Kedves Kérdező, teljesen meg tudlak érteni, és sajnálom, hogy nagyon kevés normális választ kaptál! Szerintem csak mondd el neki, amit érzel, őszintén és ennyi. Majd a tanár lép, de ha tényleg csak szexet akarna, abba ne menj bele! Bár mivel van családja, csúnya dolog ezt tenni, de tisztázni kell a dolgokat. (Bár az egy dolog, hogy én se mertem beszélni vele, de ez egy kicsit más helyzet, mindegy.) Őszintén szólva nem hiszem, hogy ő kapcsolatot akarna, hisz ott van már a családja. De megbeszélni attól meg lehet vele, mert ha nem teszed, akkor mindig bánni fogod és ott lesz benned az a "mi lett volna ha". Lehet, hogy rossz lesz, de legalább megtetted. Szerintem így fair, neki is joga van tudni, hogy mit érzel. De azért arra vigyázz, hogy egy családot tényleg ne szedj szét.
Sok bátorságot, szurkolok Neked!!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!