Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanácsot szeretnék kérni! Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni! Van egy fiú aki nekem többet jelent mint barátot és valamikor azt érzem h talán ő is érez irántam vmit! Nem tudom hogy mit csináljak! Várom válaszotokat?!

Figyelt kérdés

Mit csináljak,hogy megtudjam h ő mit érez irántam?

Attól félek hogyha megkérdezem ,lehet h elromlik a barátságunk,és félek a visszautasítástól!Amúgy 14. éves lány vagy a fiú pedig 15.Idén lesz 16.!Csak a lakhelyünk kicsit messze van egymástól!A válaszokat előre köszönöm!

2012. aug. 14. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg! Amúgy ne akarj távkapcsolatot. Az csak árt, teli van szenvedéssel, főleg amikor az egyik fél közli a másikkal, hogy "nem vagyok biztos az érzéseimben, és jobb lenne ha közelebb laknál hozzám". Ne akard ezt a kapcsolatot, a saját érdekedben mondom. :(
2012. aug. 14. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
14/f
2012. aug. 14. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodom,hogy megérezem de hogyan fogjak bele?Mit kérdezzek tőle 1x? Am már találkoztunk 1x :/.Meg a neten mindennap beszélünk hajnalokig.. :) De van amikor megnézi az üzenetem de nem ír.. az olyan rossz érzés..
2012. aug. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!