Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni, hogy ne látsszon rajtam a szomorúság meg az értetlenség miatta?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel régóta kavargattunk és nagyon alakulóban volt hogy összejövünk, de egy-két napja szemtelenül látványosan elkezdett érdeklődni az egyik legjobb barátom iránt, én pedig teljesen a háttérbe kerültem. Mindenki azt javasolta hogy ne vegyek róla tudomást, akkor majd észbe kap, de itt a baj, hogy olyan beállítottságú vagyok, hogy ez nekem nem megy ilyen simán, és akaratlanul is kiül rám a hangulatom emiatt. Valami hatékony módszer kéne ez ellen, mert néha ha meglátom, már elszomorodok és saját magamat érzem gáznak... mivel gondolom nem én vagyok az első aki ilyen helyzetbe kerül, van bármi ötlet vagy segítség? :(2012. aug. 11. 20:32
1/3 anonim válasza:
Keress egy tanácsadót vagy pszichiátert...
2/3 sportszeletxl válasza:
szia,mennyi idős vagy te éa mennyi lány? ha a leányzót a barátod érdekli akkor sajna nincs mit tenni...keress mást:( az is lehet h várta h lépj valamit aztán igy tesz féltékennyé...vagy nem tudom...de legegyszerűbb lenne megkérdezni tőle:)
3/3 A kérdező kommentje:
én 22 vagyok, ő 19
2012. aug. 11. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!