Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van?
Két éve ismerjük egymást. Másfél évig voltunk együtt. Véget vetett a kapcsolatunknak mondván, hogy nem szerelmes, nem látja velem a közös jövőjét, nem vagyok számára az igazi, és a kapcsolatunk nagy része alatt sem volt belém szerelmes és már nem tud tovább színlelni...
Nekem ő volt az első férfi az életemben. Szerelmes voltam belé és még vagyok is...
Na mióta szakítottunk, azóta is tartjuk a kapcsolatot, többek között azért is, mert közös projektjeink vannak. De leginkább azért is, mert nagyon jó barátnak tartjuk a másikat. Csakhogy a barátság mellett szeretők is vagyunk... Nincs senkink szóval vagyunk egymásnak... Vagy valami ilyesmi...
Ennél ennél jóval többet szeretnék, de ő mintha menekülne a kötöttségtől...
Egy hétig nem voltam itthon és ő már a hét végén írogatta nekem a leveleket hogy mikor jövök haza mert nagyon hiányzom neki, és amint hazajöttem ő jött és itt töltött nálam 2napot.
Ő találta ki, hogy menjünk együtt nyaralni. A nyaralás alatt mikor elaludtam a kanapén, az ölében az ágyba vitt. Egyik reggel csöndesen felkelt és reggelit csinált nekem. Bújt és csókolt. De mikor megemlítettem, hogy romantikázni szeretnék bezárkózott, hogy olyat csak a szerelmesek csinálnak és hogy ő nem szerelmes és soha nem is lesz már belém szerelmes...
Egyszerűen nem értem. Nem tudok rajta kiigazodni.
Mikor közölte velem, hogy soha nem is lesz már belém szerelmes akkor persze jól összevesztünk... aminek az lett vége hogy fogtam és ott hagytam... Nagyjából 20perc telt míg nem talált, mikor visszamentem, és látszott a fején a kétségbeesés és a rémület, hogy hova lettem és csak szorosan magához húzott.
Most akkor mi van?
Ő 24 én 23 vagyok
L
gratulálok! jól elijesztettél egy nagyon rendes pasit!
Fontos vagy neki törődik veled, szeret téged, hiányzol neki, ha kéne mosna főzne takarítana utánad, nem csak a párod és szeretőd hanem a legjobb barátod, és egy szerelmes vagy kérdéssel mindent elb@szol.
lehet h szerelmes sőt gyanítom h az.
De ezt ne erőltesd!
Aha, csak semmi romantikázás.... úgy csöpög az egész szöveg ahogy van! :D
Ő is érez valamit. Csak szex kellene? Lehet, de azért mégse. Az azért pár dologgal együtt jár mindenképp, nem? Nem tudom.
annyit mondtam félálomban, hogy úgy romantikáznék... még csak azt sem mondom ki hogy szerelmes vagyok belé, csak hogy ne ijesszem el... erre ő kiakadt, hogy nem tud velem romantikázni mert nem szerelmes... meg hogy nincs köztünk más csak barátság szexszel...
nem beszélek neki a kapcsolatokról, kerülöm a jövő a témát, és mindent de ez nem normális...
már csak azért sem mert eléggé pocsék érzés, ha az embert titkolják... és ő nem mondja el senkinek, hogy jóban vagyunk...
Ügyes a srác, mindent megkap tőled amire szüksége van, de adni csak annyit ad, amennyi ahhoz kell, hogy ne lépj le.
Ez egész addig így fog menni, amíg nem találja meg azt, akivel el tudja képzelni a jövőjét. Te pedig akkor fogsz majd igazán sokat sírni miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!