Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs mellettem teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs mellettem teljesen a barátom?

Figyelt kérdés

Elhanyagol, nem érdekli hogy mi van velem.. tudja jól mi bánt, de Ő csak éli az életét.. Feleslegesnek érzem magam mellette. Nem ad önbizalmat, sem támaszt...

Olyan mintha nem is lennék mellette és észre sem veszi, mennyire bánt ezzel. Ha meg meg akarom vele beszélni, úgy jön le, hogy sokat várok tőle.. és azt mondja Ő nem tud velem mit kezdeni..

Ilyen egy normális férfi? Totál cserben hagy lelkileg.. Ezt érdemlem 2 év után? Így is mindig én rohantam utána.. Nagyon unom, hogy ezt kapom!

2012. júl. 23. 22:16
 1/10 AvernusTriad ***** válasza:
Akkor miért vagy vele?
2012. júl. 23. 22:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Első szerelem számomra.
2012. júl. 23. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szó nélkül megszakítottam a kapcsolatot a pasival, mikor így jártam, mint te. És nem bántam meg.
2012. júl. 23. 22:20
 4/10 AvernusTriad ***** válasza:
Ezek szerint ideje a másodiknak.
2012. júl. 23. 22:21
 5/10 szelesoldier ***** válasza:
Játszd el vele ugyanezt, nem lesz könnyű de próbáld meg és ha észreveszi meg tudod vele beszélni mennyire szar is ez az érzés, ha meg azt mondja emiatt legyen vége akkor mindkettőtöknek könnyebb lesz meghozni a döntést.
2012. júl. 23. 22:21
 6/10 anonim válasza:
attól hogy első szerelem otthagyhatod :S vár rád a többi kaland és szerelem hogy tapasztalt légy amikor férjválasztásra kerül a sor. ne aggódj ha fáj csak egy új élmény (új szerelem) fogja elfeledtetni veled a rosszat. ez így természetes ettől sose félj! :)
2012. júl. 23. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1. nem szeret téged

2. mindent elkövettél, hogy egy nulla legyél számára: futsz utána stb. így nem lehet megtartani egy pasit...ÉBRESZTŐ

2012. júl. 23. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. júl. 23. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele. Hidd el, nem fogod megbánni és kívánom, hogy tapasztald meg az igazi szerelmet egy NORMÁLIS pasival aki tényleg SZERET téged.
2012. júl. 24. 00:01
 10/10 A kérdező kommentje:

7.válaszolónak üzenném, hogy 2 éve mégiscsak mellettem maradt. még ha nem is vagyok számára az igazi, ennyiből Ő is elhagyhatna, de nem teszi, szóval nem biztos, hogy nagyon elronthattam én itt akármit is. ahhoz képest hogy első számomra.. szerintem nem rossz eredmény a 2év.

egyébként 22 vagyok. és valószínűleg megfogadom az egyik hozzászóló tanácsát, hogy kicsit "megleckéztetem", nem fogom keresni és ha nem javul a helyzet.. nem egy jelzés után sem, mert szóltam! akkor nincs miről beszélni.. :S

2012. júl. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!