Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs mellettem teljesen a barátom?
Elhanyagol, nem érdekli hogy mi van velem.. tudja jól mi bánt, de Ő csak éli az életét.. Feleslegesnek érzem magam mellette. Nem ad önbizalmat, sem támaszt...
Olyan mintha nem is lennék mellette és észre sem veszi, mennyire bánt ezzel. Ha meg meg akarom vele beszélni, úgy jön le, hogy sokat várok tőle.. és azt mondja Ő nem tud velem mit kezdeni..
Ilyen egy normális férfi? Totál cserben hagy lelkileg.. Ezt érdemlem 2 év után? Így is mindig én rohantam utána.. Nagyon unom, hogy ezt kapom!
1. nem szeret téged
2. mindent elkövettél, hogy egy nulla legyél számára: futsz utána stb. így nem lehet megtartani egy pasit...ÉBRESZTŐ
7.válaszolónak üzenném, hogy 2 éve mégiscsak mellettem maradt. még ha nem is vagyok számára az igazi, ennyiből Ő is elhagyhatna, de nem teszi, szóval nem biztos, hogy nagyon elronthattam én itt akármit is. ahhoz képest hogy első számomra.. szerintem nem rossz eredmény a 2év.
egyébként 22 vagyok. és valószínűleg megfogadom az egyik hozzászóló tanácsát, hogy kicsit "megleckéztetem", nem fogom keresni és ha nem javul a helyzet.. nem egy jelzés után sem, mert szóltam! akkor nincs miről beszélni.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!