Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is így van ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés

Barátommal pár hónapja vagyunk együtt, nekem ő az első barátom. Amikor együtt töltünk egy napot vagy egy hétvégét, akkor minden nagyon jó. Aztán mikor elválunk egymástól, én annyira szomorú leszek, még sírni is tudnék, már előre hiányzik.

Velem van a gond, vagy ez még normális?

20/L

2012. júl. 15. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy így:/
2012. júl. 15. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Ez abnormális. Minek sóvárogni az után, aki megvan? Nem leszel apáca mi? Neked kell a szex. Igen, mert az egy párkapcsolati velejáró. Mondhatod: Halljátok én párkapcsolatban élek, nekem jár a szex! PÁRKAPCSOLATBAN ÉLSZ? Igen, abszolut. Nem is csinálok mást, de kell a párkapcsolat, mert szükségem van rá.

Sok szerencsét ahhoz a párkapcsolathoz, amiben éppen vagy, aztán később jöhet a kérdés: Mi lesz velem, ha vége a PÁRKAPCSOLATOMNAK? Keresel újat. Ja, tényleg.

2012. júl. 15. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem a párkapcsolat hiányzik, hanem maga az ember. Nagyon szeretem, és szeretek vele lenni.
2012. júl. 15. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja, és nem a szex miatt vagyok vele. Ha a szex lenne számomra a legfontosabb, akkor mindegy lett volna, h. kivel, de lefeküdtem volna. Nem vártam volna rá 20 éves koromig. És mivel még csak pár hónapja vagyunk együtt, nem is volt olyan sokszor szex köztünk.
2012. júl. 15. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugodj meeeeg! Nem kell síránkozni azért mert valakit szeretsz és hiányzik. Úgy fogd fel, hogy imádod őt és húú de jó alig várod a következőt. Hidd el, ha az év minden napján együtt lennétek egymás agyára mennétek....
2012. júl. 17. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze, nem is akarom, h. minden nap együtt legyünk, nem akarom, h. idő előtt megunjuk egymást.
2012. júl. 17. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!